nu ar jag pa kontoret

Ursakta mig, mina systrar.. men jag vill inte vara har heller. Och du Elisha...jag tror knappast att jag ar orsaken till att det ar tyst hemma nu nar jag inte ar dar.
Det ar ju du som brakar med allt och alla, din lilla tonars-humorsvaningsflicka.
Forresten, hur gick manifestationen igar?

Jag sitter pa kontoret nu. Tog en taxi hit, som kostade dubbelt sa mer an det dom sa till mig. Och det roliga ar att kvinnan som jag jobbar med idag, var och vanta pa mig pa hotellet.
Koko head ar jag!!

Dessutom kunde jag inte hitta min kamera imorse. OM den ar borta sa har nagon tagit sig in i mitt rum under natten, jag lovar.
Rummet ar svinkallt. Det ar svinkallt har med. Skit kul, jag har bara sommarklader med mig.
Jag sov pa ett duntacke och hade en duntacke over mig.
Jag har en dubbelsang men utnyttjar bara halva, jag vill kunna rulla runt... men jag ar ju van med en vanlig sang. Tank ifall jag rullar av min sang i Sverige? Och jag har en hog sang. Da ramlar den lilla delen som ar kvar av hjarnan...inte roligt.

Jag vill faktiskt hem.
Frukostbuffen var fin, men inte vart det hela.Det blir roligare i bulgarien, snart bara TVA veckor kvar!! FATTA!?

nu maste jag ga...hej!!

Kommentarer
Postat av: fab

Hahah..de e tyst för att sina inte heller är hemma:P hon har ingen att bråka med...manifestationen va bra..vägen från platsen till torget demostrera vi, skrek som fan, sen höll några tal o några läste dikter o så, väldigt bra tal höll dom faktiskt! typ 1000 pers..kunde varit mer..



Odo de dåliga vädret följer efter dig! de e väärstavarmt här!!! De betyder bara att de e piss väder i bulgarien när vi e där..kalla mig negaiv, men jjsäger att de e ditt fel då!:P

2008-07-23 @ 11:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0