min helg

Den här texten är totaaalt ointressan för er allihop. Jag varnar er redan nu. Jag skriver såna inlägg enbart för att jag tycker att det är så kul att läsa dem om ett par månader!!





Det var skönt att komma in till jobbet imorse. Började längta redan igår eftermiddag!
Förra helgen var ju allt annat än lugn och fylld med sömn, denna helg var mycket bättre...fick sova ordentligt.

Vad har jag gjort då?
I fredags kom pappa och hämtade mig från jobbet, eftersom det regnade så mycket. Han skjutsa mig till morfars kolonilott där mina mostrar var och försökt grilla, de hade bjudit dit några släktingar från Tyskland också. Fick lite grillkäk innan vi promenerade till Sibar där vi  åt hallonpaj och kolla på två bröllopsfilmer. Den ena från 2004, min kusins och den andra från 1997...HAHAHA fy alltså.
Idag tycker man självklart att det man hade på sig var as fult, men jag kommer ihåg att vi skulle skriva om vår livsbästa dag i skolan (jag gick väl i tvåan) och då valde de ut några av våra berättelser och så fick vi prata in dem i radio!
Och då berättade jag just om min mosters bröllopjag och Idsala och Sibar hade på sig mintgröna långa sidenkläningar och var blomflickor haha. Dessutom fixa vi håret hos frisören och blev sminkade!
Vi gick i TVÅAN! tror ni inte att vi skällde ut våra mammor? haha

Kom hem sent men satte mig och kolla i påsen med våra gamla foton som fabbe hade plockat fram för att leta efter våra bilder med Norba...
Herregud vad jag garva åt resten av bilderna och mina kommentarer jag fick i huvudet. Det var allt från det att jag var nyfödd tills det att min yngsta syster var det. SJukt.

Lödagen var vi med Bambi och lekte massor. Hon hade fått en kläning som är söt som fan, å kort! Så kort att hon såg ut som en liten slyna som visade röven för allihop haha
(OBS!bambi är en hund!!)
Senare på kvällen samlades vi hemma hos mig. Vi ringde dit nancy och hennes kusiner. Vi satt i ett par timmar och käka å snacka på..Nancy tog körkortet i lördags så hon bjöd oss på chokladtårta! Gottit.

Igår...Pannkaka till frukost!! Himla gott. Sen åkte h e l a  familjen till Skärholmen för att JAG skulle leta efter klänning till Nancys brors bröllop som är på lördag.
Alltså...HUVUDVÄRK. Det är rena självmordet att försöka shoppa med hela familjen PLUS ett av vårt adoptivbarn, Sibar!
Som tur var hitta jag en klänning, rosa förvisso, men bekväm å fin!

När jag kom hem däcka jag på sängen av huvudvärken. Höll på å dö enda tills Sibar kom med mina lyckopiller. Tog en tablett och somna in trots FYRA gapiga tjejer i mitt mini tiny lilla rum. Sån huvudvärk.

När jag vakna till liv igen så gick vi ner på stan för en fika och efter det åkte vi hem till Sibar för att leka Maffia. Hur roligt som helst!
Ett grymt jävulskt aggressiv lek. Skrek för mycket...men vi varnade varandra för det höhö

Å när jag kom in till jobbet idag (TIO minuter SEN, pga de nya monsterskorna!) så blev jag först över-chockad över att parkeringen stod alldeles tom (den ena)...läskigt....
Kom in till kontoret. Lamporna var helt släckta...det betydde att jag var den första som kom in på hela andra våningen!!

Herregud. Vad sägs om å jobba lite också?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0