Hello this is Zalga from swiiiden calling!

Är det några fler som lyssnar på Mix megapol på morgonen?
Deras musik är inte den bästa...ja, den går knappt att lyssna på. Jag lyssnar enbart pga Katrin Schulman, hon är en häftig brutta.
Men, det är något jag stör mig på så enormt mycket.
Deras nyhetsuppläsare, vad tänker de med? Att ha en skåning som läser upp nyheterna i radio är det dummaste jag hört! Vissa skåningar förstår man sig på, men andra inte. Hon i radion är sån som man inte förstår sig på.
Nyheterna kommer självklart från tv4, de som har en skåning i tv också. I tv kan man åtminstone kolla lite på läpparna, men i radion är det i princip omöjligt.

Men de i Mix Megapol vet nog om det, eftersom jag hinner höra nyheterna tre gånger innan jag ens kommit fram till jobbet. Ungefär vid andra gången jag hör nyheterna så förstår det mesta, vid tredje gången så förstår jag vad kvinnan säger helt å hållet!

Igår la mig först av alla, var så himla trött. Men jag har aldrig kunna sova förrns mina tre systrar har lagt sig...det är helt mänskligt omjligt att somna innan dem. Så mycket låter de!
När jag la mig var det dessutom fortfarande ljust ute.
Och så ska Sibar smsa mig precis då jag faller in i sömn, och vet ni vad häftig information hon hade? Jo, det var information som jag gav henne...för mer än en månad sedan!

Den här förmiddagen ska jag förbereda lite inför ett telefonsamtal. Jag ska ringa kvinnan i Holland som snävat ifrån min resa. Nu har hon själv bestämt att det är hon som ska åka hit till Södertälje och inte jag till henne i Holland...
Det var en evighet sen jag prata engelska, så vi får väl se hur det går!
"Hello! This is Zalga calling from Swiiiden..."

Nä, vad sägs om att sluta nånstans här?

Kommentarer
Postat av: fabbe

jahaaa haha de va därför lampan va tänd när ja vakna runt elva?:P

2008-06-24 @ 12:48:01
Postat av: Farah

Du, de här börjar likna mobbing mot skåningar!

2008-06-24 @ 21:47:35
URL: http://farahtycker.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0