Sibar sover över. då och nu.

Tittut,

jag har blivit sämst på att uppdatera, men det är ju så på somrarna. Alla jobbar, jobbar man inte så försöker man umgås så mycket som möjligt!

Midsommarn var härlig, vädret också! Det regnade perfekt, inte för mycket inte för lite. Och när det väl regnade så sken solen igenom, härligaste.
Det måste regna på midsommarn, det gör verkligen det.

Vi var hos Sibar och käka, satte oss utomhus först men sen regna det och då flytta vi in igen - ett måste. Senare kom vi hem till mig för att fortsätta kvällen med lite mer dricka å skoj.
Sen trippade vi ner till 550 där det var så smockat med folk satt vi var tvungna att sitta på varandras knän :) höhö

Ne, men vi hade det riktigt skoj. Garvade på som vanligt. Vi gick hem till bårsta rätt så tidigt ändå, runt 1..mötte upp pappa och lillsyrran som hade varit hos moster och kollat på fotbollen och sen så däcka vi. Sibar sov här - vilket hon inte gjort på år å dar.
Vill minnas tiderna då vi var yngre och vi skulle sova över hos varann.
Vi hade det alltid mysigt med godis och chips och hela köret. Men sen lägger vi oss och vaknar dagen efter och Sibar ligger inte kvar...
Då hade hon självklart börjat tjura och ville hem till sin mamma och pappa. Sån tönt!
Men vi fick alltid pannkakor då. hihi

Ska snart ta mig ner till stan, om det nu är möjligt med de värken jag har just nu. Jag ska köpa mina lyckopiller, pillret som Gud skänkte till oss kvinnor - på riktigt.
Sen är vi faktiskt bjudna på lunch hos Sibars familj, ja...jag kanske borde köra en Sibar och börja böla, men efter att jag fått i mig maten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0