Baambii

Det blev som jag ville!
Semifinalen kollades hemma hos mig, med hela familjen + Sibars föräldrar + moster och hennes man + mormor och morfar + tjejerna (sibar, idsala och terese)
Kalabalik? Mildast uttalat!

Vi var på stan innan och jag fick träffa min sötaste pluttaste fjuttaste Bambi. Åååhåhååå. Fin-fin. Hon har blivit så stor gullet.
Hemma hade mamma gjort fattosh, som var helt otroligt god. Fattosh är en massa färska grönskar (från morfars kolonilott) som är propppade med krydda och så toppar man med friterat/rostat bröd.

Vi tjejer kollade på första halvlek i köket, när vi var i vardagsrummet och Spanien gjorde sitt första mål så skrek vi påå. Morfar däremot, som höll på Ryssland (han väljer ut sina lag på ett roligt sätt. Hans skäl till att heja på Ryssland idag - det är många fattiga i det landet) han blev inte alls glad. Han ville att vi skulle gå ut ur vardasrummet.

Höhö.

Imorgon ska jag få skjutts till jobbet!! Jag älskar iofs att promenera till jobbet, men tackar snällt över extra timman!

Här får ni se hur stor min älsklings Bambi har blivit!

Första dagen då vi fick se plutten. Bambi, mini - mini liten, blyg och rädd...
  

Numera kallas hon för Bambi - stekaren.


  

Nää, jag tänkte lägga upp fler. Men nu ska jag inte slösa bort extra timman jag vinner. Håll utkik på facebook efter mer bilder på detta skatt:D

Sov gott vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0