Bilderna är här!

      
Kvällen började lugn, men lite gott att äta och dricka och Greys Anatomy tittande. Men sen så tog allt det slut och...

   ..det flippades en del. Men bara normalflipp. Men sen flippa vi mer...

       

...vi tog fram dansmattan och dansa loss. Roligare och svårare än man anat. Dagen efter var det dags att fortsätta med alla ärenden och vi...

     ... åkte till Ekohuset? Hette det så? Där köpte jag mer än 2 kilo choklad till mamma höhö. Och så åkte vi till ÖoB och en del andra ställen. Hade visst inte så många bilder från den dagen. Men dagen efter...

  ...så gick vi upp tidigt för att åka till Johan som bjöd på frukost. Efter det åkte jag för att skriva en tenta medans de andra fixa, ja allt det där yttre som skulle fixas. Efteråt åkte vi till Öxnehaga eller Österängen (förstår inte skillnaden) för att handla, sedan för att hämta Elias och för å sen handla ännu mer. Efter det laga jag en lasagne som var hur god som helst med såg lite konstig ut. Höhö.
Framåt kvällen så var det dags att fixa...

   ...lokalen! Men det blev mest lek och det mesta "sparades" till dagen efter, självaste förlovningsdagen. Men vi gick upp för att kela lite med...

 ...Totte! Samoras storebrors rottweiler. Världssööt. Kvällen för ung så vi åkte ner till Åtta glas för att umgås lite...

       ...trevlig men kort kväll. Jag testa på snus som ni ser på fjärde bilden men efter cirkus tjugo minuter efter så gick det inte att undvika vattnet som rann ner genom att dränka det med vin och att skrapa bort det från tungan hjälpte inte heller. Så det var bara att spotta ut.

Dagen efter det, förlovningsdagen var ANINGEN kaosartad och kanske lite dåligt planerat då vi fick springa ner till lokalen iförda i pyjamas och i princip käka vitlök till frukost (jag kryddade meza grejorna så jag var illa tvingen att smaka)
Efter att ha gjort det klart, lagt ut all dricka på borden, och nötter och servetter och bestick och andra nödvändigheter. Och efter att ha skärt sallad, gurka, paprika, sudjuq, fixad oliver apprach...äh, listan är lång. EFTER det, endast nån timma kvar till festen sprang vi upp för å fixa oss. Och vi hann ju!

                  ...en superfest som slutade med en Johan i tårar haha.
Å vad som hände mellan 03-07 samma natt vill man helst glömma. Höhö
Dagen efter, kan man ens säga dagen efter då man la sig då? La mig halv åtta då resten av Samoras hem vakna till liv, i alla fall småungarna och tjura. Sen sov man lite lätt i ca 4 timmar för å sen gå upp.

Fick åka hem med Samoras fästmans storebror, lillasyster och mamma - as rolig resa upp faktiskt. Garva otroligt mkt med tanke på hur läskigt olevande jag var.

    ...nej jag fota inte flaskan. Jag försökte få till ett foto på bilen mittemot med alla grabbarna i (elias och hans kompisar) som körde som idiotet på båda filerna haha.

Ne, nu har jag kämpat länge. Gonatten!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0