De nada påsk

Hej!

För det första, Ilham! Sluta kommentera min blogg med andras fina namn ;p
För det andra, Johnny - jag var tvungen att ta med dig i klippet eftersom 70% av bilderna bestodd av dig höhö. Nä, jag skoja bara.

Jaaa.. så. Idag fyller Sibar år...hela 21! Det betyder att det är dags för mig om 23 dagar...2 3 d a g a r. Holy mother of God.

Vi firade henne igår med god mat och dricka lite dans och en massa lek. Vissa har en massa tålamod, andra inget alls. Men det är väl vad just det spelet går ut på? Haha

Idag ska vi till moster för att önska glad påsk men också min morbror som bestämt sig för att fira påsk nu för att han inte kommer att vara i Sverige då vi ortodoxer firar. Jag gillar hans sätt att ha makten att ändra kalendern på det viset. Så ska jag också bli när jag blir stor!
Å så försöker Ilham övertala mig till att gå ut för en promenad, hon väckte mig! Bara för det så ska hon få tro att jag kanske ska ut ändå.. men att jag slutligen säger ifrån och stannar hemma istället :)

Ikväll må¨ste jag lägga mig tidigt för att kunnan gå upp tidigt imorgon! Måste fixa den där lägenheten fan.
Just nu är alla mina syskon inne i mitt rum? Eh? Sånt händer aldrig med mig och mitt tålamod och min nypa av klaustrofobi? Dessutom fotar de med min kamera, utan att ens att ha frågat mig? Vad händer med mig?.. jag orkar inte ens skrika på mina systrar höhö.

Kan någon lära mig hur man lägger upp klipp på youtube? Jag vill inte att klippet som jag kämpade med i timmar igår ska gå åt spillo..

Nu ska jag ladda upp ett fotoalbum på Facebook!

K i s s e s

Kommentarer
Postat av: FABBE

Öhh vilket klipp ska du lägga upp på youtube??

2008-03-25 @ 15:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0