lyckad korridorsfest

Är väldigt nyvaken...eller, nu har det gått en hel timma sen jag vakna, men jag känner ju mig fortfarande som nyvaken.
Ehh, jag har GRYMT ont i huvudet sen igår, jag trdde det berodde på att kroppen inte fått nikokicken (kaffet) ännu, men nu har jag hällt i mig kaffet men huvudvärken består.

Det var riktigt roligt igår! Det började ganska lugnt, med en lek. Jag älskar lekar! MEN så är jag för tävlingsinriktad, så mycket att det kan förstöra hela festen liksom...och att denna lek hade i regel att man, bland annat,  INTE fick peka på någon som innebar det en heeeeel del straffklunkar på mig då jag ALLTID måste påpeka att någon gjort fel eller fuskat.
Touché (använder jag det ordet rätt nu eller gjorde jag i Joey?)

Haha, sen så hade jag och Magnus (Studentkårs ordförande men också en fd. Södertälje bo, som mig) en riktigt, riktigt rolig diskussion med två skåningar. Fyfaan vad roligt det var alltså!!
De fick upprepa en hel del ord då det var extra svårt å förstå vad de sa och så skröt vi på om Björn Borg medans de inte hade så mycket å komma med haha
Väldigt rolig, men vänlig diskussion alltså!

Kvällen avslutades på Twin och en varmkorv på Sibylla innan det var dags för mig att åka till CP råslätt med en CP buss. Jag föredrar att få promenera hem!
Ajuste, det påminde mig om en händelse. Jag stog och vänta på bussen då en kille med fula röda byxor kommer fram och undrar vart jag ska.
Vet ni vad han säger då?
- men det är ju en skön promenad till råslätt...bra kondition sådär...

Jag gav honom bara the evil eye, som bara jag kan, och då trallade han vidare med svansen mellan bena.

Nu ska kurirera mig, och invänta alla hemska bilder på facebook....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0