Min helg i SÖDERTÄÄÄLJE

Hallå där i stugorna!

Zalga är hemma och har varit rätt så upptagen, vilket jag varna för redan innan jag kommit fram till Södertälje, (IDSALA!)
I fredags så kom jag hem och åt massor massor med tabbole och lite fisk och så. Sen kom Sibar och vi gick ner på stan. Hon köpte trisslotter, en till mig och en till henne.
Jag vann självlart.
Hon stog och prata i telefon och bad tjejen som jobba där att ge oss pengarna (istället för nya lotter) men Sibar, syrianen som hon är hörde att jag sa det och tog inte en, utan TVÅ nya trisslotter.
Hon fattar ingenting!!

Anyway. Vi träffa de andra tjejerna och tog en snabbfika. Efter det så åkte jag och mina två systrar och Idsala till Assyriska föreningen för att lyssna på Daniel Bocaioglu - som var HELGRYM!!
De två timmarna känndes som en kvart.

Igåår så var vi nere på stan, igen. Sen så åkte jag och Sibar hem till henne och åt piroger. Vad gjorde vi sen? Jo! Vi åkte tiill Ica Maxi och handla lite grejor och åkte sen till Ilham och hennes nya hem! Hur fiint som helst!!
Där satt vi typ hela kvällen. Men jag lämnade dem lite tidigare eftersom fabror med familj hade kommit hem till oss för att träffa mig så jag åkte hem för å busa med mina oootroligt busiga kusiner.
Ni ska bara veta vad våra fiskar ha fått stå ut med!

Idag så var jag hemma fram till lunch. Lunchen var vi bortbjudna till hos äldsta moster, där även den yngsta mostern var. Det var hur ruligt som helst.
Sen kom mamma och hämta hem oss. På kvällen var det bara en fika som gällde. Vi var ett ganska så stort gäng.
Jag, syster, Idsala, Ilham, Sibar, Gina, Rani, Jessie, Olga och Petra!

Jag, syster, Idsala och Ilham promenerade senare upp till oss och chilla en stund innan de pallrade sig hemåt.
Så nu sitter jag här oooch har ganska så tråkigt. Men vill inte riktigt lägga mig ännu.
Ska nog njuta av att kolla på TV. Synd bara att vår tv är på lagning, nu har vi någon rutten jävel.

Imorgon ska mamma göra pannkakor åt mig och Fabbe! Det är bara vi tre hemma imorgon hehe. KOmmer iofs att bli väckt ganska så tidigt. But still!
Till lunch har hon tydligen fått för sig att göra maldom (Aborgin, tomat och köttfärs i en gryta...typ) men jag gillar inte det längre. det var tidigare än FAVORIT. Men efter att ha tvingat i mig aaalldeles för mycket maldom en dag så mår jag ganska så illa av det numera, hahahahha
Är inte det ganska så roligt? Hahahhahaa

Fan, nu har jag UPPDATERAT (Idsala!!)
Puss å gonatt

PS: När vi var hos moster så satt vi som fastklistrade vid TVn och stirra på TEXT-TV för att uppdatera oss om AFF. Spännande match! TRE NOLL!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0