två städer på en och samma dag (wooow..)

Någon som har länkat till min blogg? Haha..ganska så många fler som kikat in hit idag.

Vad har dagen haft att erbjuda då? Ganska så mycket faktiskt! Den har varit så lång så det känns som att det var igår jag vakna upp i min säng, i mitt rum, i mitt södertälje.
Skulle gått upp vid sju men Fabbe, min älskade syster väckte mig inte trots att mamma bad henne att göra det.
Jag har tydligen vant mig vid tystnat för jag vakna redan innan, jag hörde alltså när mamma bad henne att väcka mig. Det är lite sånt som jag saknat...att det alltid är så livat hemma hos oss redan vid sju. Och sånt är jätteuppskattat när det är så mörkt och kallt ute!

Anywhoo.. packade min väska och vid kvart över åtta kom pappa och hämta mig. Tog bussen och just idag kände jag för att surfa hela resan, men självlart så fanns det inget uttag!
Gick ganska så bra ändå. Bussen var inte full med människor, vilket underlättar ganska så rejält.

Men den var sen, var väl framme tio minuter försent och jag sprang upp till mig, slängde in väskorna och sprang in på toa. Jag bländades av hur vit vår badrumsmatta har blivit! Nicole har tvättat den! Hela lägenheten var ren iofs..förutom ett bombnedslag på vårt ljusfat. Ser ut som om alla våra ljus har exploderat. Men enligt Nicole så har hon gjort det själv...hon påstår att det där är konst....Oh well.
Haha.

Sprang till ena lektionen som var jag var sen till.
Hyffsat halvtråkig lektion. Genus och könsfördelning och bla bla bla.
Vilka nyheter att kvinnor är underrepresenterade i media va?!
Med all respekt alltså, hon var duktig föreläsaren...det var hon. Men jag har nog läst lite för mycket sånt den här terminen känner jag..

Efter denna två timmar och fyrtiofem minuters långa lektion så var det dags för den andra lektionen, en tre timmars! Var inte så pigg på den men den visade sig vara ganska så intressan!!
Vi pratade ganska så mycket om hur sekuliserat Sverige egentligen är, vad religion har för påverkan på samhället och politiken och vice versa och gaaanska så mycket mer.
Vi var var bara 6 studenter, så det vart en hel del diskussion! Funny!

Gick hem i kylan. Såg att Nicole fixat Tacos till oss. Fatta vad hon har lärt sig!! Det här är alltså tjejen som undrade om ägget verkligen ska vara så genomskinligt när den steks...Jag är så grymt stolt!

Vi har ätit och uppdaterat oss på det mesta. Sen så snodde hon min dator medans jag duscha och satt där i två timmar. Jag pratade mest min ena köksvägg..:)

Jag är sjuukt trött. Sov inte alls mycket inatt! Jag menar, gick ju upp vid sju! Och la mig ett par timmar innan bara..låg ganska så länge på min säng och titta ut från mitt fönster (har en hög säng, den är på samma höjd som fönstret och dessutom bor vi på nionde våningen så jag får en pretty good utsikt!) men till slut däcka jag. Och hade lite mardrömmar. Men de var inte så läskiga.

Imorgon har Nicole tenta och hon får dessutom besök av sin syster och kompis. Så det blir fest!! Här, självklart... haha
Alla kommer tydligen p morgonen redan för att lägga in drickan i kylen. Och det blir ganska så många. Lika många som vi var på första förfesten här...hmm hmm..

Jag kanske ska ta och lägga mig nu. Lång dag idag och lång dag imorgon. Detta kräver en Zalga-lång-natt!

Gonatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0