Good morning sunshine!

Guten morgen guten morgen!

Här sitter jag och är väldigt nyvaken. De som känner mig vet att man inte ska prata med mig innan jag fått äta minst en smörgås och dricka en kopp kaffe. Då bits jag.
Men nu sitter jag här och bloggar!
Jag slog upp ögonen på morgonen, för ett par timmar sen och såg att det var fint väder. Då visste jag att jag skulle vara lite, lite gladare än igår. (Fastän jag inte var arg, ledsen, irriterad eller något...men ni vet)

TROTS att jag vakna på ett jobbigt sett, Jönköping veka tro att de ska bli det nya sthlm då de har såna människor som går runt och spelar intrument på gatorna.
Jag blev skitträdd och hann hoppa upp från sängen innan jag insåg att bara var några fåniga människor.
Än så länge så är jkpg ingenting som sthlm, de har ju inte de hundratals turisterna som springer efter för att fotografera.
Hehe.

Jag drömde om en person som jag inte vill drömma om. Och jag drömde om det jag, inte direkt frukar...men ändå fruktar, mest då jag träffar den här personen.
Jävlacpskit.

Igår lyckades jag övertala Samora och Elias till något. Jag blev överlycklig, innan Johan påminde mig om vad det skulle nnebära för mig...då slog jag huvudet ner i bordet.

Nu är nog mitt kaffe klart. Härligt att ha bryggarn på bordet. Det måste jag nog ha numera eftersom jag inte kan ropa in nån av mina syskon för att be dem att spilla ut det sista jag har i koppen (det har alltid blivit kallt) och hälla i nytt kaffe.
Hehe.

Godmorgon!!

Uppdatera: oh herregud intrsument-folket verkar gå på retur. De här tillbaks!! Jag ska springa och fotografera från fönstret!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0