Llorare y lloraras

Myskvällen hos Samora var riktigt mysig.
Vi kollade på Juno och åt Ben and Jerrys..eller jag gjorde det, hon tycker att den glassen är skit äcklig. Men sen så är Samora, Samora...
När vi var klara med filmen så joina vi hennes bror som kollade på Prison Break, det var ett nytt asvnitt... jag har missat en hel säsong men kunde följa den ändå.
Jag höll på att dö i en hjärtattack minst tre gånger - dessa jäkla skott som kommer då man minst anar dem!!!
Nu minns jag varför jag sluta kolla på den alltså!!
Den första var värst, mitt hjärta klappa i en kvart ju.
Jag väckte deras mamma varje gång med mitt skrik, haha..stackaren. (Alltså, jag är stackaren. Det är MIG det är synd om, Jag. Jag. JAG!)

Nu är jag hemma. Utanför mitt fönster står det en massa fulla människor.
Här brevid spelas en låt som jag mina systrar nattade till i Bulgarien och...fan, jag saknar det nu.
Jag trodde att jag skulle sakna det så fort jag satte min fot i jkpg - fabbe hade till och med planerat att komma hit då men det har faktiskt inte blivit så.
Det kanske för att hösten är här och för att jag idag kollade igenom alla (minst) 900 st bilderna för första gången sedan jag laddade upp alla fotoalbum på ansiktsboken - jag vet inte. Det jag vet är att jag saknar de där två veckorna, som förvisso var fyllda med en massa sjukdomar och mina cp aggressioner(från min sida). Men ändå.
Man var ju tillsammans.
Sen så var det faktiskt skönt att dela rum och säng med sina systrar, det trodde jag aldrig och tanken slog mig, för första gången på 10 år(?) att vi kanske ska möblera om där hemma så att jag kan dela rum med någon.
Men hahaha..jag hör hur jag inte låter normal. Jag tror att jag slagit i huvudet i något hårt, helt seriöst!!


  

Allt jag ville säga var att jag saknar då vi delade säng fab, med mobilen som spelade jorareeee joraraaaas joraraii jorareeeii paraaareee (det är en låt på spanska för er som inte förstog det) och så ett par andra softlåtar, enda tills vi somna in och sen vakna av (eller det var bara jag som vakna av) att sina, mamma eller pappa knackandes på vår dörr.
Då fick jag glädjen att dra bort de feta gardinerna som mörkla vårt rum och öppna balkongen så att ni skulle väckas på den finaste sättet:
Med solen skinande på er och ljudet av SOMMAREN utanför och ljudet av min härliga stämma "DETÄR FAN MORGON, GÅ UPP FORT JAG MÅSTE FÅ ÄTA FRUKOST!!!"
[Men åhåhååå..jag hade skrivit klart inlägget och skulle publicera men idiot blogg.se lekte med mig så nu har resten försvunnit och jag orkar vekligen inte anstänga mig, jag som hade skrivit så fint..ehm.]

 

Nej men jag ska istället ta mig till sängen och lägga mig under mitt stora feta duntäcke och huttra mig till sömns. Och försöka slippa tänka på att det bara var en månad sen då vi var tvungna att ha på air conditionen för att kunna sova!
Åh, jag kommer att frysa enda fram till morgondagen. Jag vägrar ha på mig mycket kläder när jag sover, jobbigt ju. Och dessutom så kan jag inte ha det eftersom min vinterpyjamas (som jag ändå knappt använder) ligger hemma i Södertälje.
Så jag har ju mina ursäkter!

Hehe.
Jag mår bra.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Fab

Åååaaa :( man känner lukten bara man läser inlägget.. asså lukten av bulgarien och hotellet o så..:( blää

2008-09-20 @ 15:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0