Bilderna från i lördags!

1.  2. 3. 4. 
1. lite upptagna med mobiler. 2. Marija, Samora och Hanna. 3. Patricia, Marija, Ashur, jag och Hanna. 4. Ashur, Marija, Samora, Hanna och Gabriella - födelsedagsbarnet.

    

Haha, det är är mina numera pyjamas shorts. Jag hade helt glömt bort att jag hade dem under klänningen. Hehe..
På sista bilden sitter Ashur och chattar med, för oss okända, Axel. Axel är en speciell person tydligen. Och snäll! Tjejerna stod i kö för att få chatta med honom efter Ashurs historier. Höhö

    

På fösta bilden ser ni Hanna. Sen börja folk att dansa medans Marija tyckte att det var roligare att chatta med Axel...efter ett tag gav hon upp och gick mott "dansgolvet" och då passade Gabriella och Hanna på att ta över chatten med Axel...

  

Den erkända disktrase-dansen.
  

Höstens trend: shortens över kläninge. NEJ, men det gåår inte att vara mer RÄTT. Det här är så förbannat snyggt så jag vet inte riktigt vad jag ska tamig till! CRAVIIINGS.
Om du vill vara en person som man kan räkna med i höst så ska du gå runt så! VILL HHHAAAAA.
Dessutom är det är den nya "outfits" bilderna ska se ut. Ena benet bakom det andra, det framhäver era ögon och ni ser ut som ett par übersmala modelller.
Eh.
Och sen så vill ni nog inte varför jag har den chockade minen på andra bilden, ni skulle bara VETA vad Marija gjorde.

    

Festar man med så många tjejer och är ensam kille så får man också stå ut och känna sig lite utnyttjad. Gabriella och Patricia ser ni också på ett foto. Sedan är det ännu en syrian dans, men jag tvivlar starkt på att de två brudarna som står i slutet är syrianer. Och sen ser ni Samora som tycker att det är coolt att fotas med klubbens namn..

   

Det var KÖ till lammkötts-centrum. SÅ vi fota lite. Jag gjorde hare-öron på Marija. Hehe. Det var kul! 
Tills hon kom på det.
Då skulle hon hämnas. Hon ville hämnas, det förstår jag. Men varför ska Samora också göra det? Förstår de inte att jag blir ledsen?
 

Nu får ni tänkte er att vi dansat i typ...två timmar (vi kom ut rätt så sent) och ni satt vi av någon anledning kvar på klubben trots att det var slut. Vi hade beslutsångest, vart skulle vi äta?

   

Varma, svettiga och äckliga. (haha)
Patricia. Gabriella och jag. Gabriella, jag och Samora. Och så delade vi på oss och hälften hos hos mig, här ser ni Samora i min übersnygga tshirt.



Och SÅHÄR parkerar Samora.

Nu ska jag faktiskt ta och fixa till mig, nu är det äventyr på Ikea som gäller!
En påminnelse till mig själv: nattens drömmar: jojo + kidnappning av ett monster. arg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0