BESKEDET

Ni vet beskedet jag väntade på igår? Det som blev försenat till idag?
Jag har fått det.
Jag sökte till en extra termin, alltså till våren - u t o m l a n d s.
Jag gjorde det mest för skojs skull, eftersom jag inte vet hur det blir med skolan. Om jag orkar mer eller inte. Jobb å så. Kanske inte bästa perioden att ge sig ut på arbetsmarknaden direkt, eller hur?

Kollade igenom hemsidorna till universiteten lite fort.
Sökte till sydkorea, hong kong, mexico, usa, holland och england. Nästan i den här ordningen men tvärtom. Först england. Den skolan hade så roliga kurser så jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Gissa om jag kom in på mitt förstahands val? :-)

University of Northampton!!

MEN
Men.
Jag är en dum människa tydligen. Jag BRUKAR inte göra såna fel. Råkade söka till hösten.
Och man KAN ju fråga sig hur människorna på det internationella kontoret tänker när de ger mig platsen? Vad har de gjort de två veckorna de arbetet med ansökan?
Jag har i alla fall försökt få tag på dem för att kolla om det går att ändra. Tror inte det, är nästan helt säker på att det inte kommer att gå.
Men det är nog lika bra att vänta. Man kan söka igen i augusti och då vet jag ju lite mer om jag kommer att orka plugga mer eller inte!
Så - allt händer av en anledning. Im a strong believer typ. Alltså, på meningen, att jag tror på den meningen "allt händer av en anledning".

Jag kommer att leva på det länge. Mitt förstahandsval!

Kommentarer
Postat av: Ashur

Du är cool!

2009-04-16 @ 12:56:35
Postat av: Anna

Hej! Vilken fin blogg!

Vill du vinna ett gratis smycke av mig? Just nu pågår en tävling där du vid vinst kan välja ett valfritt smycke från HildestamDesign värde minst 299kr. Självklart får du välja själv vad det ska stå på den silverbricka som ingår i vissa smycken. För att vara med och tävla behöver du bara skriva ett inlägg om HildestamDesigns smycken i din blogg och sedan skicka ett mail till [email protected] med en länk till inlägget. Tävlingen pågår tom Fredag den 17/4 kl 17.00. Lycka till!



2009-04-16 @ 19:49:05
URL: http://www.hildestamdesign.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0