jag tror, jag troor att jag vaknat på fel sida.

Haha vad det någon mer än jag som såg "Hjälp! Jag är med i en Japansk TV-show" eller-vad-den-nu-heter?
Såg ni han Tore? Vem är han egentligen? Var han med det där tönt-fotbollslaget eller? Han var nära till gråt för att han skrapa upp hakan HAAHAHA
Jag  brukar inte vara skadeglad, jag lovar. Men seriöst. En fullvuxen man som med darrande läpp säger att det var läskigt att skrapa upp hakan och blöda? "Jag blev riktigt rädd" herregud. Och Anna Book? Ja, hon sympati-gråter!
Oh well, bra TV antar jag!


Godmorgon!
Solen skiner och jag är mest arg på mig själv. Här har chefen däruppe hjälpt mig med halvdant väder i hela veckan så att jag ska kunna plugga utan att vilja gå ut så har jag inte tagit tummer ur. Måste man alltid vara så trög?
Solen skiner som in i och det är molnfritt. Och jag ska läsa en massa kursböcker. En hemtenta om Islam är en möjlighet eller ett hot (ur kurslittraturen självklart). Jag kommer inte orka kolla till ordet religion efter detta år alltå.

Jag drömde jättekonstigt nu på morgonen. Vaknade upp i princip varje timma. Till slut drömde jag att jag ägde en riktigt jävla nygg bil, och att någon elak kille var i min lägenhet och att jag skulle skjuta honom å fort han kom ut ur hissen. Men när han skulle komma ut så var det Jessie som kom. Hon blev rädd när hon såg mig med revolven! Haha
Men sen! Sen fick jag tag på honom och slog honom. Den jäveln har inget i min lägenhet att göra (ingen aning om vem det var) men sen dök min familj upp!! WOHO de skulle vara här hos mig och jag blev jätteglad!! Det var mamma i drömmen som väckte mig. Och när jag vakna å blev jag lite ledsen. Jag och min tomma lägenhet, smutsiga lägenhet!


Nu ska jag plugga i 2½timmar innan det är dags för work-out.
Jo en sak till, hur kan man önska någon Glad påsk på en långfredag? Hur trög kan man få vara? Varför fira påsk om man ändå inte förstår innebörden? Seriöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0