södertälje södertörn stockholm södertörn södertälje

aloohaaa

jag sitter i vårt vardagsrum med datorn på knät och försöker att hål´la upp ögonen, är så trööött.
gick upp vid tio, vilket är rikigt sent för min del. käka en lång å stor frukost, STÄDA (utan, OBS UTAN att mamma sa åt mig! vi tar det igen: jag städa utan att någon bad mig!!) sen så kom sibar, hennes kusin och bror förbi mig så åkte vi upp till södertörn. herregud. jag skulle inte ens pluggat där om jag fick betalt för det. men vi var där i knappt en kvart innan vi åkte in till stan, där var sibar på fotvård.
sen åkte vi tillbaks till södertörn där vi plocka upp killarna igen, släpppte av dem i södertälje c och åkte för att hämta sofia som väckte oss med ett sms där hon skrev att hon börjar bli nervöös. wihooooooo jag blev nervös av det!!

vi plocka som sagt upp henne och åkte ner till stan och käka kebab på det nya stället. det var inte gott. sen åkte vi hem till mig och fika och efter det hem till kusinen å hans fru. hängde där innan jag kom hem. Hann träffa mina föräldrar faktiskt! woho.
nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. imorgon ska jag upp tidigt och åka upp till skärholmen c med sofia och jag hittar förhoppningsvis en snyggare klänning!!

gonatt.


Kommentarer
Postat av: The King of Mambo

visst är stockholm vacker nu? Man vill bara njuta av livet.

2009-04-03 @ 11:33:58
URL: http://javcarbaloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0