...and I will try to...fix you.





Tjohääj


Pluggandet har gått helt okej faktiskt. När jag väl kommer igång så går det som...som...fan va jag tappar orden idag.
Sprang iväg till träningen och tränade body pump, my god vad mina muskler fick lida. Mina ben höll på att ge vika när jag tog trapporna ner. Och när jag skulle lägga ner stången så såg jag hur lårmusklen dunkade. Skitcoolt haha men jag är fortfarande svag som in i...

Kom hem, duscha, laga mat (har äntligen upptäckt potatismos och falukorv, aldrig har jag lagat mat så fort!!) Och nu ligger jag på Nicoles säng och kollar på Talang. Haha Bert är så klockren så det inte finns. Här nedanför är det någon av uteserveringarna som har ett liveband som spelar så jag har stängt igen alla fönster.
Imorgon blir nog också en sitta-inomhus-hela-dagen-och-plugga-medans-alla-andra-är-ute-i-värmen. Är det ingen som tycker synd om en så kan man allt få göra det själv!

Imorgon ska Samora sova över här hos mig!! WOHOOO
Hon ska ut med sina arbetskolllegor och kommer upp hit sen. Jag är sjuuuuuuuuuuuuukt sugen på fest (drömmer ju till och med om det) men känner inte för att ge allt på en fest med hennes arbetskollegor. Vi skulle i så fall ha hamnat på olearys eller harrys i bästa falll. Njaae.
Men kul ändå att hon sover här! Förhoppningsvis så är man vaken då hon kommer också haha

Naaj. Men nu ska jag glo vidare. Vaknar nog tidigt imorgon för att dra iväg på ett body pump pass till. Puss å god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0