dag ett i jönköping

Så, hur ska vi sammanfatta det här?
Innan jag börjar så vill jag bara påminna mig själv om en sak...ja, en note to self: kolla INTE på skräckfilm första kvällen i jkpg, ENSAM och ledsen, Ok?!
Det var rena rama mordet att öppna ytterdörren och springa in till tvättrummet för att hämta sängkläderna. OCh att duscha ska inte ens snacka om! Jag har aldrig duschat så fort!
Och jävlar i min låda vad kallt det är i den här lägenheten! Jag börjar misstänka att jag bor i en lägenhet som bara värms upp var solljuset. Lyckad kombination i Sverige va?

I alla fall. Här är listan på allting som jag har glömt att packa ner. Ännu en note to self: packa aldrig när du är bakfull/typ fortfarande full!

* Du klarar dig inte med EN enda gympabyxa.
   - Jag är i jkpg med en enda gympabyxa men sjuttioelva tshirtar och linnen som jag kan träna i.
* Glöm för Guds skull inte gymaskorna och sport-bharna. Visst, jag har inte tränat på månader, men ÄNDÅ!!!!
* All bröd som mamma bakat till mig.
* Exakt, alla linnen som jag sover i och använder under exakt alla mina kläder.
* Mobilladdare
*Typ, hälften av garderoben

Ja, men det är väl det som jag kommer på just nu.
Vaknade av ett sms från Samora där hon skrev att hennes mamma lagat maldom (en rätt som förut var min favoriträtt men som nu, efter en incident inte längre är det) och att hon vill att jag ska komma dit och äta! Skit gulligt.
Efter ett tag vaknade även Nicole upp och vi satte oss vid varsin dator som riktiga nördar. Sen blev vi hungriga  och gick ner för att handla frukost och nu sitter vi och kollar på en killes film som han har filmat. Någon kompis till henne som är eller ska bli regissör. Vi äter godis samtidigt, mmm!

Men nu ska jag gå iväg och göra nånting annat. Vad vet jag inte riktigt haha
HEjdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0