host



Igår lekte jag med Nicole, Klara, Queen och får senaste tillskott, Cassiva
(hon som vi städade hos i förrigår)
Vi var på stan en liten stund. Sen pratade jag med pappa och förklara det som hänt, det blev lite väl att gå runt och gråta på gatorna på stan så vi gick upp till oss. Handlade fika, eftersom vi inte fikade då, och satt där. Bara softilerade, lekte lekar å så.

Seminariet blev inställt igår, sjävklart. Men det jobbiga är att jag lika gärna hade kunnat vara hemma i Södertälje fram till nästa torsdag. Jag har ju inte så mycket här att göra nu och utöver det hela har jag gått på någon förskylning? Fast än så länge gör det bara jävligt ont i halsen. Jag har alltså nästan alla sympton för en svininfluensa, torrhosta och ont i halsen. Men än så länge ingen feber. Ont i huvudet har jag också. Jag hade liksom inte tackat nej till att ligga hem-hemma och tycka synd om mig själv där istället.

Nu när jag är här också så saknar jag träningen. Hade tänkt att börja idag, men det går inte med min hals.
Om lite mer än en halvtimma ska jag möta Nicole nere på Hemköp för att handla. Sen ska jag laga TAcogratäng till oss. Jag hade med mig lite av det hit och igår fick hon smaka. Självklart att hon tyckte om det ;-) Cassiva gillade det också!
Efter det så ska jag träffa Maria och co. för en fika. Ska bli skönt att gå komma ut och upp från min säng, som jag har legat i hela hela morgonen.


Dessutom har allt jag äger blivit blå lila. Varför? Jag gjorde någon slags smoothie med blåbär igår och tydligen så måste någon bär ha fastnat på mig så nu har jag blåbärsfläck både på pyjamas byxan, på sängen, på både fram - och baksidan av min rosa AFF-tröja? Hur det nu kan ha gått till...

Vet ni varför jag skriver så mycket? Jag har klippt mina långa klor till naglar och det gör hela skrivandet så mycket skönare. Även smsandet! Så smsa mig gärna!

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0