if i kiss you like this and if you whisper like that

Jag har blivit mordhotad. Hon som aldrig duschar, ni vet? Ja, hon har ingenting annat för sig heller än att gå in på min blogg sjuttioelva gånger om dagen!

Sitter just nu och lyssnar på Celina Dions ballader, världens bästa. Mest för att Fabbe, som satt här innan mig lyssnade på henne.
Då hon satt vid datorn så tog jag fram nagelkittet och började fixa predikyr och manikyr. Min lillasyster var också här så jag frågade snälla (observera, snällt) ifall hon ville (observera, ville) måla mina tånaglar.
Hon målade på dem glatt. Men hon frågade först om jag verkligen ville? Hon kunde ju faktiskt måla utanför. Haha
Alltså, hon är typ sötaste och roligaste människan på den här jorden!

Det har liksom hänt så mycket, men ändå har jag så lite lust till att återberätta allt. Det blir faktiskt tråkigt då. Men jag vill ha kvar mina minnen här (sparar plats uppe i huvudet, typ haha)
Får väl skriva på tisdag, då hösten lär komma tillbaka.  Men tills dess så ska vi ligga på stranden (ja, förhoppningsvis så kommer vi faktiskt iväg imorgon). Och just stranden och helgens (och veckans) festande har tagit ut sitt nu, jag är sjuukt trött. Håller knappt upp ögonen. Höll till och med på att somna då syrran peta på lacken och den andra spela alla fina låtarna. Ouäh.

Men nu så, nu ska jag sova!
God natt!

Kommentarer
Postat av: idsala

utan mig skulle din statistik på bloggen sjunka!



bitch.

2009-08-10 @ 16:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0