Nu är jag här på riktigt

Okej. Nu ska jag ta tag i bloggen. Det brukar bli så per automatik att jag bloggar mer helhjärtat när jag i Jönköping.

Jag sitter i mitt kök just med med både pyjamas och tjocktröja, inte för att jag fryser eller så. Väntar på att kaffet ska bryggas klart, inte för att jag är hungrig eller så. Vi la oss väldigt sent igår ändå går jag upp så tidigt!

Å när bloggade jag sist? Det var nog  i söndags...eller måndag kanske det var? I alla fall, Idsala och ilham kom hem till oss och vi bytte om och gick ner på stan. Först satt gick vi runt i butiker...eller, en butik då. Sen gick vi till maren och satt där i solen och bara pratade. Efter ett tag blev vi hungriga och gick till gamla café blue up och åt deras goda tandoori sallad. Där satt vi ett tag och sen kom Sibar och Ilham ville prompt ha thé från Cafe Bacino, så vi gick dit OCKSÅ. Haha. Vi gjorde en riktigt Södertäljare.

Där satt vi ett litet tag  och medans de fikade så smet jag och IDsala iväg till frisörskan och fixade min lugg, som jag aldrig blev riktigt nöjd med. Nu ser jag istället ut som en pojke :-)


Efter det gick vi hem, eftersom tråkidsala bara måååste ta en jävla nap. Å vi andra kom inte på något att göra så vi gick hem. Först softilerade vi lite å så. Senare på kvällen så fråga Frans om jag ville ut med honom och Yoshi och det ville jag, så jag drog med mig Fabbe och gick ner till Bårstafältet (Tjölen!) Sen blev det så mörkt så att jag knappt kunde se framför mig å då gick vi hem och åt tabbole.


Igår gick jag upp av ett sms, bytte om på sekunden, väckte Fabbe, krama henne hej då och började att promenera mot Sibar där jag blivit bortbjuden på frukost.
Vi två plus moster satt och åt och pratade om vårt gemensamma favoritämne - bröllop och framförallt, klänningar! Sen satt vi framför datorn och kollade på aftonklänningar och dog lite inombords.
Sen åkte jag hem, packade, duschade, åt och fixade det sista. Ilham och Idsala kom förbi för att säga Hejdå och bar ner väskorna med mig. (Aaaaldrig mer att jag åker utan min stora resväska! Palla bära småväskor hela tiden när man kan släpa på en väska, som iofs nästan lika stor som en själv, men ändå!)

Jag åkte tog till, först norrköping, sen till nässjö och till slut till Jkpg. x2000 var förstörd så det var hett som in i helvete i vår vagn. Kanske därför jag har ont i halsen lite just nu?
Vid sju var jag framme, kommer hem och ser att Nicole har "lagat" mat till henne och sin kompis Jakob och, vad hon säger själv, till mig med hahaha Men ok.
Vi satt och åt lite snabbt och sen gick de iväg för att fika och jag gick ner strax efter för att göra detsamma fast med Samora.
Vi hade ganska mycket att catcha upp om. Vi satt på det nya stället och drack thé. Gabriella kom en stund medans hon väntade på bussen. Sen kom Nicole och Jakob. Sen gick jakob. Sen gick Samora också. Jag och Nicole satt kvar, trots att det regna, på en uteservering (tak över huvudet dock) och ahde det jättemysigt!
Helt plötsligt snackar hon något om en kompis som flyttat hit till riktigt schysst lägenhet och att vi kunde gå förbi. Visst tänkte jag.
Vi kommer in och ser att hennes föräldrar där och de verkligen FLYTTSTÄDAR. Vet ni hur det slutar? Det slutar med att jag och Nicole står det i högsta hugg med varsin svamp och trasa och skrubbar skåpen i köket och plockar upp alla tillbehör till köket och diskar nya prylar! Klockan tio på kvällen!! Chock! Haha
När vi kom ut sa jag bara: jag vet inte ens vad tjejen heter, but she better be a damn good cooker!!

Det var det lilla äventyret. Vi kom hem och åt lite till. Sen la vi oss med varsin dator i sängen och surfade medans vi kollade på Paradise Hotel.
Sen sov jag. Och sen tvingades jag upp.
Nu ska jag äta frukost, surfa, blogga om konserten och sen plugga. På eftermiddagen har jag ett seminarium!

Hej då!


Kommentarer
Postat av: Idsala

jag vet att ni inte kan ha kul utan mig =)

2009-08-26 @ 11:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0