attchoo

Hallå,

jag är så fruktansvärt trött så det finns idag. Det har varit full rulle exakt hela tiden!
Bröllopet igår var mysigt! Det var ett svensk/syrianskt så det var lika kul som vanligt på dessa bröllop, kolla och skratta lite åt de roliga försöken till att dansa. Jag älskar att de är så modiga!
Vid tre kom vi hem och hoppa in i sängen direkt. Vid tjugo i åtta ringde klockan...zzzzz..det tog ett tag tills hjärnan koppla att det var morgon och dags att gå upp.
Jag och fabbe pendla in och det höll på att klia i kroppen redan vid trejde stoppet, VAD HAR HÄNT MED TÅLAMODET? Fabbe däcka direkt så hon var inte till något större sällskap. Istället fick jag skriva ner en lista på allt som jag måste göra och det är aldrig bra att göra. Min hjärna överansträngde sig så det rök om öronen.

Hela sthlm byggs om känns det om, så man fick gå om massa, gå i pölar, snökullar och få jävligt blöta skor på köpet. Kanske inte drömscenerio att promenera på strandvägen direkt?
Besöket på ambassaden gick bra i alla fall, hade det inte varit för en blåst tjej som helt skitigt i att dyka upp innan mig och en stackars mexikansk man som tappat bort sitt pass så hade jag blivit klar på en kvart. Men några fingeravtryck och några frågor senare så var det klart!
Tanken var att jag skulle gå runt i butikerna och kika på mellandagsrean för en gångs skull men jag orkade verkligen inte. Fick med mig en sjal och lite hårnålar bara sen var det raka vägen hem.

Den där lussebullen kl 8 var inte den bästa frukosten kanske så jag käka massa korvar och köttbullar och kräftstjärtar till lunch. Kul att familjen precis har dukat undan fruksoten och latisen elisha fortfarande låg och sov...

På tal om sömn, ska ta och sova lite nu. Sen ska jag på stan och kolla på någon snäll människa lämnat in presentenkortet som jag tappat bort sen ska jag väl förbi sibarus.
Men nu ska jag och min morgonrock försöka sova lite.

God natt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0