cherrypie

Guten morgen,

jag la mig lite lite försent igår. men jag är inte bitter jag!
kom hem vid nio (ja, en alldeles normal tid att komma hem på från skolan...) och var svinhungrig. Nicole fick jag inte tag på och jag hade pratat med mamma, pappa och sina i typ 1 timma så när jag la på såg jag ett sms där det stog att hon var på Donken - jag SPRANG.
Jag gillar inte McDonalds, men efter tre dagar med godis (det tog så lång tid att äta upp godispåse, kan ni tänka er hur mycket det var då?) så satt det perfekt. Klara och Queen var också där. Vi promenerade en bit, kom upp till oss och efter en stund gick de hem och jag klädde om mitt täcke och sånt och la mig i min säng och skrev på en lista på allt som jag måste köpa innan mexicoo och kolla samtidigt på scrubs.

listan blev ganska lång kan jag meddela er. Så ni som inte riktigt vet vad ni ska köpa i julklapp till mig, hojta! Jag har massor med förslag hehe

Igår hade vi den där oppeneringen, PÅ TRE TIMMAR! Och då var det bara två uppsatser.
Men sen var jag så jääävla arg haha alltså, vilket svineri det kan vara för att ta sig fram alltså. Vill man ta sig fram så får man fan och göra det med lite grace. Jag kokade.

Haha sen blev Lollo lite förundsam och fråga om jag var arg, med bästa förklaringen

- jag menar, du har inte ens nämnt mexico ännu och klockan är fyra på eftermiddagen!!

hahaha och då skrattade jag bara. Efter det gick det bara nedförs. Jag kom på idén att köra henne med en datorstol eftersom hon behövt sy benet och inte kunnat gå...och mitt tålamod är lite sådär. Tur att klockan var närmare 20 och att inte skolan var full med uppstoppade akademiker.

Nu har jag fått ett jävla tjockt mail med information om kurssökning från skolan i mexico, ganska efterblivet kan man tycka...speciellt med tanke på att jag redan har sökt kurser en gång? Nånting har gått snett.

Ska ta och dricka upp mitt termoskaffe och min blattemacka (som lollo kallar den för, trots att det är vanligt fazerbröd med ost och skinka och gurka på :-( ) och facebook:a lite innan det är dags för kategoriseringen av analysmaterial, alltså den tyngsta delen av uppsatsen. mmm mys.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0