lovelovelove

Hola!

Jag sitter hemma i mitt älskade Södertälje nu, wiho!

Igår lyckades hela datorn att haka upp sig på skolan, som tur var så bloggade jag bara och riktigt jävla tur att det inte hände nångång bland de hundra gångerna man suttit och skrivit på c-uppsatsen utan att sparat!

Men tydligen så lyckades jag att spara inlägget? Minns inte om det var det där inlägget eller ett annat som jag skrv under tiden den haka upp sig.

I all afall, gårdagen ägnades åt att fixa massor inför mexico. Jag och L gick på stan till apoteket för att köpa tabletter och shots som "vaccin" men de duktiga sköterskorna vi pratat med glömde berätta att dessa INTE är receptfria. De har alltså sagt det raka motstasen, men ok.
Sen gick vi till automat och fota efterblivna passfoton som både skolan och ambassaden vill ha.
Efter det gick vi upp till mig och käka blodpudding och lite kladdkaka. Vi ringde CSN för att meddela dem om biljettpris men killen meddela glatt att vi måste skicka om blanketten, efterblivet eller hur?
Det roliga är att L tänkte för högt och sa det till honom:

- Fan vad efterblivet!

Jag kniper ihop av skratt och hon också ett par sekunder efter då hon inser att hon tänkt högt. Hans reaktion var ändå roligast, den fick oss att skratta i tio minuter till - total tystnad. Hahahahahaha
Hon försöker att sluta skratta och prata med honom men det gick inte så bra. Haha

Efter det gick vi till den allra mest efterblivna och inavlade skolan, det vill säga IHH, där vi fixa Jockes papper. Jag gick sen upp till vårt internationella kontor för att hämta en blankett med deras underskrift som jag ännu inte fått. Trots att de envisades om att jag hade det.
Det hade jag inte. Och det visa sig självklart att jag hade rätt.

Sen gick vi till biblioteket och kopiera upp alla miljoner papper och skrev på ÄNNU en blankett. Efter det sprang jag till systemet och handla lite och sen till hemköp och köpte med mig fyra pack prinskorv. Och presenter till julklappsutdelningen.

Tio i fem kom jag hem. Bara det att jag tio senare måste befinna mig på andra sidan stan. Under dessa tio minuter ska jag hinna tvätta ansiktet, sminka mig, byta om, slå in mina och Ls julklappar, sliza och värma korven och - ja, komma dit.
Nåågot försenad kom jag till slut till festen.
Om det fanns någon mat kvar till mig? Nej
Om folk hade plats kva för korven? Njaa
Men om jag hade kul? Det hade jag väl
Om det var värt att stanna kvar i stan för festen? Jora

Vi lekte en lek av alla utlovade jullekar. Irriterande att inte få vinna!
Leken gick ut på att lyckas svara på alla frågor om dem i klassen...Inte lyckat!
Jag kunde typ två svar, vad Lollos kille heter och vem hon ska med Mexico till. Hihi
Sen tävlade folk om vad jag tatuerat på min rygg och hur många systrar jag har
Jag lyckades i alla fall att svara på en "ja/nej" fråga och jag vann ett "v" i trä...surt, till en början. Men sen fick jag veta att det är en del av mkv07. Synd bara att det inte ens är min "riktiga" klass.

Min lyckade hjärna glömde helt bort att jag inte hade med mig mitt kårkort så det blev ingen kåren för min del, trots att jag fick ringa "mina kontakter" (haha vad kul det låter) som jobbade därnere. Lyckades dock få till hela tre pussar under misten på in och utgången. Killarna fuskade som stog kvar, men heey vem är jag som ska klaga?

Så jag och Lollo kom upp till mig, käka ännu mer kladdkaka och pratades massor om massor medans jag satt på diskbänken och hon smulade ner hela mitt kök med kladdkaka hahaha


Sen la vi oss i sängarna (svinkallt hos mig, igår var detnog rekord) innan vi somnade. Imorse gick vi upp vid halv nio och gick till hennes lilla katt som idag inte alls gillade mig =(
Innan dess Ica. Sen till mig, hämta väskor och springa ner till bussen. Handla frukost och åka helvettesresan i 4.20 timmar. Snacka om slöseri av liv!
Jag sov iofs djupt-djupt mellan mjölby-lkpg, dvs i 40 min kanske? Sen halvsov jag upp till nrkp. Sen börja det att krypa i hela kroppen och jag koncetrerade mig på att inte få en flipp och slänga mig av bussen.

Pappa kom och hämtademig och jag blev omhändertagen av mamma och syster i ett väldigt juligt och julpysslat hem. Julkänslan infann sig i samma sekund jag satte foten i hallen här hemma. Kärlek!
Vi käkade met detsamma, så gott att få äta hemlagat!!

Sen packade jag upp två fulla väskor med kläder och böcker. Sen åkte jag pappa och syster till expert för att kolla om det går att laga min dator och mobil. Datorn tog jag med mig hem igen för att föra över viktiga foton och andra viktiga filer till denna dator innan det lagas.
Mobilen gick tyvärr inte att laga =(

Nu är mormor här och moster är påväg hit. Ska bli mysigt att sitta med dem.
Men jag är heeeelt slut så jag ska ta och öppna en låda som jag fick av Sibar i julklapp för många år sen, massa vaniljprodukter att ha i badet och att duscha med osv.
Har alltid velat vänta "till något speciellt tillfälle" och om inte examens doft är ett speciellt tillfälle, ja då vet jag inte riktigt vad ett speciellt tillfälle är...

Imorgon är jag inbokad och har tänkt att ha riktigt kul!

Nu; mer MAAT snart; BAAD.

Thank you for reading, love
Zalga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0