wanna dance?

God morgon,

jag vet faktiskt inte när det var jag sist uppdaterade. Men de senaste dagarna har väl inneburit att springa upp och ner på stan och umgås. Bröllopet var fint och mysigt. Jag gick upp fyra timmar efter vi kommit hem för att ta mig till ambassaden, ganska trött med andra ord. Kvällen slutade hos min moster i rönninge med galna kusiner, morbroder osv som spela poker. `Man fick bara satsa femtio kronor och växla in tre gånger, jag förlora mina efter ett par minuter bara och hoppa ner från bordet direkt, men  de andra idioterna spela i fem timmar till. Jag hann busa med kusinerna, äta alla bullar, wienerbröd, godis, muffins som fanns i huset, sova en stund, göra buisness med morbror, inse att mobil inte fått något sms på tre dagar och börja rensa utskickade och fick därefter ett par hundra sms på 30 sekunder (jo, folk blev lite irriterade), kolla på slumdog, bläddra genom mina kamerabilder, läsa tre tidningar, sova lite till innan jag gick och gnällde så mycket så att ingen orkade spela mer. Haha

Fabbe hade sovit lika lite som mig den natten och dage efter skulle hon öppna på jobbet...hon hann komma hem och packa en väska och ta bussen till jobbet. ALLTSÅ; FÖRSTÅR NI?! Jag höll på att dö.

Igår var det att gå på stan och handla lite underkläder, mer hann jag inte med utan jag åkte hem, packa väskan och gick på spa och relax på hotell skogshöjd. Fyfaaaaaan vad härligt det var! Jag fick myror i hela kroppen vara av att komma in på plan tre och känna klorin lukten! Det var ång och torrbastu, bubbelpool, kallvattenpool, stor pool och relaxsoffor å sånt. Mycket mysigt! det var en julklapp av gina till mig, sibar, fabbe och olga (idsala också,men hon kunde inte komma). Bästa! TACK GINA!!=)
Vi var alldeles yra efteråt pga avslappningen och värmen så vi åkte raka vägen till bacino och käka som grisar. Fabbe däcka på kafeet så vi åkte hem och jag börja ordna med cp-bilderna som jag fortfarande är irriterad på. Jag har årets nackspärr pga dem just nu men jag hinne rinte ordna med det nu.
Jag la mig vid två men kunde inte sova för jag kom bara på alla miljoner grejer som jag måste göra. Ouäh.

Min dröm! Jag drömde att jag stog och dansa med x, men det var inte x (som vanligt i drömmar) mitt på en central gata i södertälje. Jag kollade upp betydelsen och det stog "en lycklig händelse". Bästa!

Nu ska jag skriva ner min sjuttioelfte kom-ihåg-lista, som jag ändå aldrig kollar på för jag blir bara yr av dem.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0