schoolday

Oj oj oj vad klockan är mycket.
Kom till skolan och hade lektion. Trodde ni att jag kunde sova igår? EH NEJ. Jag låg kvar i sängen till typ 2. Till slut spärrade jag upp ögonen och bara stirra på taket. Tråka ut mig själv så pass att jag skulle somna. Och det gick ju.
Bara det att jag vakna upp helt dödstrött.

Första delen av lektionen så satte jag mig allra allra längst fram i föreläsningssalen, helt ensam, för att kunna koncetrera mig. Bara det att jag borde tänkt tvärtom - längst bak så föreläsaren inte ser hur mycket du gäspar eller drar i dina ögonlock så att de inte skulle limmas ihop av sömnbrist!

Sen fick vi rast och jag köpte kaffe. Och då satte jag mig vid alla andra och kunde inte koncetrera mig så mycket. Utan vi störde varandra, pratade, löste korsord och så. Men vi är en mysig klass helt enkelt.
Det som stör mig allra mest är det här var en väldigt onödig lektion. Vi har powerpointen på nätet och lärarn sa inte så mycket mer än det som stog på slidesen. Skiiitabra.

Något annat som är skiitabra, fast på riktigt är att jag heelt och hållet har mixat ihop systemkamera-workshopen. Så jag har inte missat något! Tuuuuuuuuuuuuur eller huur?

Nej,  nu ska jag vandra runt på hemköp och kolla om jag kan köpa mig något till min assena lunch. Puss


Kommentarer
Postat av: Maria - Fashion, Fame and Everything in Between

AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH du gjorde mig nervös där, för visst har jag inte missat ngt? Vi har ingen lektion förrän kamera-workshopen va? Inga föreläsningar jag missat? Du gjorde mig förvirrad nu haha Pusss

2009-02-05 @ 20:12:37
URL: http://mariamelle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0