this last saturday

Jag har inte skrivit på hela helgen. Kan ni då förstå hur mycket jag har att säga?
Vi delar upp det!

I lördags. Eftermiddag.
Jag gick och la mig och sov igenom två låtar, typ. Det är så jag sover. Två låtar, max. Gick upp och ringde Idsala så att vi kunde fika något gott. Sen gick vi till henne för att testa lite kläder. Sen slog det plötsligt oss att det endast var en timma kvar tills det att konserten skulle börja! Jag springer hem för att tvätta av smink då jag plötsligt får ett sms, enda skjutsen vi kan få åker om TIO minuter. Panik?! EH JA.

Men vi hann. Ganska så stressade. Men det gick! Vi fick vänta ett tag tills vi blev insläppta men hamna bland de första på stället, två meter ifrån hetingarna om vi så ville det. Men vi ställde oss längst bak och diggade som fan. Första förbandet var soft. Andra bandet var ett slash-my-wrist-band som sjöng något i stil med "ifall de tjaffsar med dig så tjaffsar de med mig". Ganska så opssande, ja.

Sen kom kvällens höjdpunkt. J O H N O S S I! AAaaaah såå himla snygga. Och framförallt så duktiga! De var riktiga duktiga live faktiskt. Grr.
(Jag har foton och videoklipp, men man hör mest mig eftersom jag sjöng rakt in i micken. Inte så snyggt)

Efter konserten gick vi ner till en krog på stan det två födelsedagsfiranden väntade. Vi åt ganska snabbt och drack ännu snabbare. Vidare rullade vi ner mot 550. Helt absurt att vi åkte bil från stadshuset till nygatan, från nygatan till 550. Haha I alla fall.
Jag måste varna alla klart och tydligt att detta är REKLAM! (Jag orkar nämligen inte med all media som ska anklaga mig för att ha köpa blogginlägg och en massa smygreklam!)
Dj Francisco rockar fett! Aa, du fixade kvällen trots att det var till Pierres låtönskningar vi dansade till!!

Ja, det var lördan det. Innan vi avsluta kvällen så var det meningen att vi skulle kika till innebandy.festen som zelge fans (om jag inte har helt fel) hade annordnat. Men vi råka åka till en irakierfest hehe. Kul att idsala hann springa in i lokalen å allt! Extra kul var att irakierna såg på oss att vi hamnat fel och sa det! Hehe.

Nej, nu har jag skrivit det här inlägget två gånger eftersom nätet så lägligt försvann just då jag skulle publicera. Sitter nämligen på tåget ner mot jönkan!
Orkar jag så skriver jag om söndan senare ikväll. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0