Utkast: Jag sitter ...

Jag skrev ett inlägg igårkväll som inte publicerades. Här är den.Jag sitter hemma i mitt rum i Södertälje
och bara njuter av varje sekund. Fastän jag inte tycker att det är så jobbigt att åka tillbaks, då jag mest har spännande lektioner framför mig, men det är så mycker roligare att bara vara här. Har aldrig tråkigt, det är nästa så att man längtar till att få sitta hemma och kolla på så mycket tv att man blir helt rastlös!

Och dessutom så har jag inte hunnit träffa alla. Bara hängt med de vanliga nötterna, heela tiden. Mina mostrar har kommit hit två dagar irad, även mormor och fabror. Tror ni att jag suttit och socialiserat (haha, kul ord) med dem, så mycket som jag velat?
Nepp.
Mosters man och farbror träffade jag vid porten då jag kom hem och de var påväg hem från oss. Det var en "HEJ HEJ, välkommen tillbaks och "Hejdå-ta-hand-om-dig-glöm-inte-studierna"på en å samma gång". Nej, ska jag komma hit så ska jag vara här ett bra jäkla tag. Längtar så mycket till sommaren att det gör ont!

Jag kommer iofs tillbaks redan om två veckor, till Johnossis konsert. Längtar. Just nu lyssnar jag på
 Foo fighters - hero live och den är helt sanslöst bra. Det går knappt att beskriva, heeelt stört att vi hört dem live.
HELT ----------------------------- så känns det. Exakt så.
Och det slog mig att jag inte hört på den här låten enda sedan i somras, då jag spelade sönder den bland deras andra låtar och, självklart Johnossis låtar. Bra sommaren rent musikalist alltså!! Musik. Ah. Musik är ett kapitel för sig.   

Vettni? Jag har nog feber. Förskyld är jag i alla fall. Men jag tror att det är såhär man känner sig när man har feber.
Ajuste fan. Jag bloggade inte igår. Vi var ute på Collage (tydligen gamla sthlm kök å bar där jag hade min studentskiva! det har blivit helt sjukt snyggt, förutom deras knäckade bakgård som såg mer ut som soptipp) och sen gick vi vidare till ambassadeur. det var kul. innan utgång åkte vi till samoras syster, sara för lite mat å så.
På collage var det väldigt, väldigt varmt. Och jag sprang ut med väldigt jämna mellanrum. Och under dagen kände jag hur halsen börjat svullna upp och att en förskylnign var på g. Jaaa, jag blev ju knappast frisk efter det!! Hes har jag blivit också.

Jag har ingen aning hur jag ska åka tillbaks imorgon eller när. Allra helst skulle jag vilja att en vänlig människa skulle kunna skjutsa ner mig antingen sent på kvällen eller tidigt imorgon bitti. Det vore ganska bra. Men det blir nog ångest bussen á la 4½timmar.
Innan jag lägger mig vill jag bara gratta Siamak på födelsedagen. STORT grattis, all lycka och styrka till dig vännen!

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: Siamak

Stort tack!

2009-02-02 @ 12:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0