IN LONDOON

Woho! Nu är jag här Dagen har varit så låååång

Vi var ganska tidiga på plats i arlanda och fick för oss att vi skulle va på terminal 5 men det var terminal 2 så det var en härlig liten promenad vi fick oss! Väl där så skämtade vi om hur LOW low low vi var, terminal 2 liksom så fick vi en sämst gate. Men saken var det att vi var på fel gate också haha och det ick vi reda på 3 min innan de skulle stänga den riktiga gaten. Men det gick!

Jag hamna mellan en man och en gumma som hann berätta halva sitt liv innan vi ens åkt till landningsbanan. men hon var jättesnäll och jättetacksam för minsta grej jag hjälpte henne med. Alla är helt genomtrevliga! Mannen brevid erbjöd sig till och med sin choklad som vi fick med våra goda mackor.
Vi visste inte att man fick GRATIS mackor på flyget så vi köpte en macka för typ 60spänn innan vi flög iväg. Det braiga är att även spriten var gratis och det här visste vi inte heller så vi drack kaffe och thé. Men vem är inte full påväg hem?!

Väl på plats så köpte vi undergroundkort och när vi skulle ner till underground och jag försökte komma genom grindeerna innan rulltrappan så kom det en väldigt hög röst genom högtalare "INGA VÄSKOR GENOM RULLTRAPPORNA; ANVÄND HISSEN" jag och idsala höll på att svimma av skräck och sen garv. Det var som om Gud prata till oss haha

På underground var vi som apor i bur, alla stirra på oss av någon konstig anledning. Men det var kul, vi lyssna på gammal musik och vi typ..dansa till. Men vid andra tåget så var det så smoockat så vi höll på å svimma. Men alla hjälpte oss så snällt så. Vi gillar engelskmän, we do!

Sen väntade vi på idsalas kompis i typ en halvtimmaoch under tiden var den någon som försökte få med oss ut nångång under de få dagarna vi är här med ledorden "Jag har många snygga kompisar"
Ehh haha

Sen åkte vi en dubbeldäckare in hit dit kompisen bor. Innan vi kom fram så köpte vi med oss skitgod pizza. Käka den här hemma och drog sen för att handla lite gott. Lite vitt, lite rött, lite ben and jerrys och såå och nu sitter här och softilerar. IDsalas och hennes kompis pratar gamla minnen så jag passar på att uppdatera lite här!

En rolig grej var att Idsala locka ännu fler (men konstiga) blickar mot oss när hon skriker "MOTHER F?!" på tåget hahaha

Här bor vi i ett riktigt typiskt engelskt hem. I undervåningen sitter det just nu tre ganska så skumma, men snälla! killar som bor här. Det är kanske inte det renaste huset men ändå så charmigt haha

Nej men, nu ska jag ta och vara lite social. Jag är skittrött!!!!!!!!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0