GRATTIS TILL OSS!

Guuumörgön!


Vad händer idag? Skönt att inte ha några som helst planer, bara en massa snack om vad det finns för alternativ för ikväll.

Igår då. Vi var på stan en sväng och köpte en present som jag själv vill ha. De är de enda presenterna man ger, enligt min mening. Gick iväg på mottagningen där vi åt, dansa, åt, dansa och drack och skratta. Sen kom jag och Sibar hit och det enda jag ville göra var att sova egentligen.
Farbror och minikusin kom hit för att hälsa på. Plötsligt var kl 23 och vi var påväg in till sthlm. Mamma tyckte att vi var galna eftersom hon 10 minuter innan såg mig "vila mina ögonlock" på sängen haha
Men vem bangar på en utgång egentligen?!

Gårkvällen spenderades där i alla fall. Så SKÖNT att få höra folk utan dialekt (det heter faktiskt rikssvenska, thank you very much) och bara en massa folk som ser bra ut, kan klä sig och beté sig. Ok, inte riktigt alla kan bete sig efter ett par glas, men ni förstår.

Jag la mig. Efter att ha sovit ett tag ringer fabbe jäveln och väcker mig. Hon har inga nycklar och jag har fortfarande inte förstått mig på vår nya nyckelfunktion nere vid porten. Hon snacka något om något bråk på berget och samtidigt förklara hur jag öppnar dörren genom en knapp i telefonen.

Gick upp vid samma tid som jag gjort sen jag kom hit, det vill säga, 10.00. Det var bara mamma pappa och lillsyrran vakna så jag satt med dem medans de käka och prata om min nya tatuerings-idé. Sen tröttna jag och gick och väckte de två nötterna.
Pappa gav mig tipset att ta något som jag kan peta på näsan med dem på haha sagt och gjort. Jag och Sina busa lite med dem tills de gick upp. Så åt vi frukost.  Och bråka och skratta som vanligt.

Eeefter kom morbror och försökte fixa datajäveln och han berätta att jag kan utnyttja familjens stationäras dators internet istället för min mobila. Ändå sitter jag är med dosan. I alla fall. Sen fixade jag och pappa baren, allting är helt fel ordning. Hahaha mamma är kontroll-freak så hon kommer att göra om alla flaskor så de står exakt i den ordningen som de stog på innan.

Vi ser vad dagen har att erbjuda mig! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0