gröna lund

HELLO!!


Okej, nu ska jag försöker återberätta hela dagen. Efter några samtal så hade vi planerat dagen, vi skulle åka upp och besöka både fabbe och ilham på deras jobb. alltså först till karlaplan och sen till grönan!
Jag och Idsala promenera ner till tågstationen och Idsala klaga mest på värmen (ja, ni hörde rätt...eller, läste) där nere mötte vi frans och sibar och vi hoppa på tåget. väl framme så tog vi tuben också och sen plötsligt var vi framme på fabbes jobb där vi fikade. uteservering utan att frysa; whooop whop!
efter det så började vi att promenera mot grönan men jag klagade så mycket så vi hoppade på en spårvagn och lekte turister, hela vägentill grönan. Det var faktiskt första gången jag åkte spårvagn!

Vi mötte upp ilham och hittade första bästa servering med öl och satte oss där. ölen satt mycket mycket bra och det var väl nånstans då jag lyckades bli övertalad att åka extreme, den åkturen som sist typ spydde av. jag hade lovat mig själv att aldrig mer åka den men ändå satt jag där, såg mitt liv passera framför mig. Men det var inte lika läskigt som sist, jag fick mest kräkreflexer pga att jag gick håret i halsen typ.
Men ju längre tid det gick desto mer illa mådde jag så de fick åka fritt fall och popexpress utan mig. fyfan för karuseller! radiobilarna är bäst, det räcker för mig! Å så kunde vi inte åka insane, lite dåligt faktiskt!

efter öl, remmar, godis och sockervadd så var vi nog redo att röra oss hemåt, framåt 9tiden. vi promenerade in till stan där vi först tog lite mer öl (ok, vissa föredrog thé och varm choklad av någon anledning) och sen åkte vi hem!
jag får inte glömma att berätta om mitt pris: en jättefin nalle som dansar väldigt bra! Det var iofs ett tröstpris, men den är fin ändå.

idag är det ocks fint väder! Så jag och syster ska till stan och leka runt lite, sen ska jag följa med sibar in till stan och fixa en snabb grej och sen är jag hemma igen. har inte träffat mina föräldrar på snart tre dagar, så man kanske ska ta och göra det ikväll? :p

Båååååj

aaae ja ger upp tanken av bilder från gårdagen på bloggen, det går alldeles för segt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0