summer, summer, summetiiime!

såhär är det va, så lite som jag orkar uppdatera så få är ni säkert som vill läsa. men ändå så måste jag uppdatera, bara för att jag har världens sämsta minne!

jag minns inte ens vilken dag det vr jag uppdatera sist. men dagarna har i alla fall bestått av att ligga på stranden och steka. jag har bränt mig, hur pinsamt är inte det? men man vet ju liksom inte om dessa dagar är de sista för hela sommaren - eller hur?
i förrigår kväll så var vi i alla fall på fem fem nolls premiär av bakgården, mitt nya favoritställe. det var grill och en musiktävling (som vi helst försöker att inte nämna något mer...) och jag fabbe och idsala (mina allierade då det kommer till fest) hade det riktigt kul, vi värva samtidigt sibar och ilham som kom till oss i perioder.
när vi kom hem så var både jag och fabbe tvugna att varva ner lite, både pga drickan och beskedet om allas älskade michael jackson. helt jävla overkligt, det händer bara inte! det där var en man som leverera MUSIK, på riktigt. helt sjukt.

i alla fall, igår var det stranden hela dagen också. jag börja faktiskt tröttna något, vi ligger ju där bara. jag och morbror hade sen länge planerat att vi kusiner ska ses för att bara prata liksom, för oftast då vi ses allihopa så blir det världens skönaste diskussioner om ALLT. då sitter vi några föräldrar, några ungar och bara pratar om allt. försöker få de äldre att se hur vi ser saker och ting och tvärtom. skitkul och riktigt nyttigt! så jag hade sen ett par veckor tillbaka smsat världens roligaste sms till alla mina kusiner då jag spika gårdagens datum. det tog en halvtimma för mig att läsa allas SKITSNÄLLA (inte) sms tillbaks...ett exempel är "när jag trodde att dagen inte kunde bli värre...." hahaha visst är alla snälla mot mig?

efter stranden åkte vi och handla lite med pappa sen åkte vi hem, släppte av idsala o co och sen till lina där jag var hos frisören ett tag, åkte tillbaks, packa ihop en massa ingridienser ch stressa ner till mormor och morfar där vi skulle ses. jag var fem minuter sen!!
går dit och med min tjugo ton packning försöker låsa upp dörren så märker jag att dörren är låst från stora låset PERFEKT!!! ingen är där. skit bra. jag visste att jag skulle ha skrivit "kl 18.30 SVENSK TID" men jag blev så mobbad av mittt sms sist satt jag sket it haha

det sluta anyway med en kväll hemma hos idsala med myckey mcyket mat och snacks och frukter och mums. vi prata men vi lekte mest. MAFFIA wihoo
kl 2 sprang jag och fabbe över gården, duscha och hoppa in i säng. nu har vi två ätit frukost med päronen och nu packar vi för en dag på stranden!

ikväll ska det festas helvette!! sa det till mamma nyss då vi käka hahaa (först skakar hon på huvudet med världens mest besvikna min) och sen "...och när har ni tänkt att bara sitta hemma? ni är aldrig hemma..." haha skitsynd. vem vill va hemma en sån här sommar?! (jag kommer att få äta denna mening en dag då jag sitter där i jkpg, trött på livet pga saknaden!! haha)

men nu ska PIKININ på höhö
glöm inte solskyddet!PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0