uppdatering2

wow, jag är verkligen sämst på att blogga. jag hatar att skriva uppdateringsinlägg men ändå väntar jag så länge att jag måste skriva för två dagar.
igår sprang vi runt på stan och åt glass i värmen, jag, två systrar, frans, sibar och idsala. sen köpte nötterna med sig mat och käka här hemmaaa, ute på balkongen. å seen fikade vi och seen åkte jag sibar och fabbe till kusin och hängde där, men stolpskottet bambi var inte hemma.
visst låter min gårdag ganska tråkig? Jag hade skitkul! Vi skrattade typ...hela tiden. Åt vissa saker skrattar vi åt än idag haha

i alla fall.
imorses (typ tredje natten irad jag sover med fönstret på glänt!!) så hade jag världens mysigaste dröm, tror ni inte att stolpskottet idsala vålds-smsar HALV SJU på morgonen?! Och sen, efter att jag förbannat mig över hennes existens och kunnat sova om och få en ännu bättre dröm, så smsar hon IGEN två timmar senare. VECKANS STOLPSKOTT!!
Två timmar efter det gick jag upp pga det ringde hemma och ingen av mina underbara systrar gick upp för att svara. det var mamma som ringde, hon sa, skitglatt: gissa vem jag är med?! ilham och idsala!! de är ute och går, varför är inte ni det? jag sa bara att hon skulle unvika att prata med dem och la på haha
vi åt massa frukost sen gick jag och fabbe hela vägen till ina hage där vi låg och stekte med sibar, idsala, ilham och sofia. sen tröttna de nötterna så vi fick åka hem, duscha och fixa oss inom en timme och sen gå ner på stan. skitkul att vara på stan en sån här dag?!
vi satt på maren ett tag innan vi stack till wendela hebbe villan och softa där. sen promenera vi igeen heeela vägen till lina hage där vi åt goa frukter med brieost och nötter och glass med marshmellow och chokladsås och kolla på so you think you can dance. tänk att sent i höst kommer vi att kolla på det och tänka "minns ni de autitions? det var på sommaaarn å det var ljust ute då vi kollaaa" blä.

men nu ska jag typ gå å lägga mig och försöka drömma om min dröm! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0