action på hotellet, melodifestivalen och spel!




Haha vilken dag alltså
. Har precis skrattat så mycket att jag börja tokhosta. Sånt skratt som mamma skrattar framför tv:en hahaha..jag skrattade också åt tv:en. Det var en idiot som åt wasabi hahahah


I alla fall.
Det kom två andra tjejer till oss sen
, två femtonåringar som fick oss att känna oss gamla. Efter melodifestivalen så åt vi lite lasagne (som jag förövrigt inte tror att jag tål längre...min mage gör uppror) sen spela vi land och stad. Det var mest en tävling mellan mig och nicole. Haha vi brydde oss bara om att vinna över varandra. Men hon har ju spelat det här spelet non stop med allt och alla som kommer hit till oss så hon kunde allt redan. FUSK!

Sån dålig förlorare som jag är så jag avslöja något om henne till en kompis mohaha

Innan leken så var det ganska mycket action på hotellet också. Innan barnen kom som tur var! Vi chansade på vilka som skulle ha sällskap under natten och vilka som inte skulle det. Vi såg ju vilka det var som planerat det i alla fall..

Just det! Frans, jag hoppas att du någongång under dagen fick lite lite huvudvärk. Eller åtminstone mardrömmar. Eller kanske glömt eller tappat bort något.
Eller nej jag skojar. Och om du inte hörde; VITT. Nöjd? Och det var lördagsmorgon, inte så ovanligt att man är hemma då och inte ute och röjer. Ja, om man inte heter Francisco Delgado Figari vill säga!


Imorgon ska jag leka med en bebis hela dagen! YAAI. Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0