disk. träning. mat. dusch. softilera. film. skola. photoshop. GODNATT

Sitter i min morgonrock i mitt kök just nu och har haft en softkväll.
Kom hem och diska berget som vi hade sparat ihop i två dagar. Bytte om och sprang ner till träningen. Step stog på schemat och fyfan vad svettigt. Jag fick min första stora fläck på t-shirten! Nästan så att jag fick glädjetårar.

Skällde ut både Gabriella och Samora lite (eller ok, jag skällde väl inte...) och sa att jag inte ville träna med dem imorgon, för båda stack från passet. Men Samora var kvar näästan till slutet :-) Gabriella blev lite upprörd tydligen och fick en härlig flipp, like the old days haha

Kom hem och började att laga mat, ris med fiskpinnar. Och nu har jag lovat mig själv att aldrig, aldrig mer koka fullkornsris när jag är hungrig. Det tar förbannat lång tid och dessutom står antalet dl heeelt fel på förpackningen. Jag hann äta en macka med brieost innan maten!

Och ja, nu softilerar jag som vanligt. Väntar på att filmen på sexan ska börja. Hoppas att jag däckar innan den slutar, då vaknar jag upp stolt:-) Igår däckade jag nämligen vid första reklamavrbotten till Scrubs. Så typiskt att det händer då det äntligen kommer avsnitt som jag inte sett innan!

Imorgon är det skolan som gäller, kl 8. Weooow. Men det går nog bra, om det rullar på som det gjorde idag..kunde knappt slita bort ögonen från photoshop. Det är kul när det är saker man kan göra! Hehe


Sov så gott folket!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha vilka kleeenisar!! hahah fick också värsta svettfläcken asså, ja ba ÅÅH vickan kollaaa!!:D skit stolt!:P

2009-03-18 @ 21:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0