en vilande nalle i motljus



Såhär såg förresten mitt fula foto ut. Man skulle fota i motljus och ha ett motiv mellan kameran och ljuset dårå. Som sagt, jag har en liten töntkamera och dessutom var det här den enda lampan som inte hänger ner från taket i lägenheten. Ni skulle ha sett resten av klassens foton alltså! Speciellt några, heeel duktiga!

Kommentarer
Postat av: Anonym

duktig du var. Hade ingen aning att det framgick att jag hade bott där. Men du är duktig. Ingen snack om den saken då :) Om jag väl gör det så blir det en del föreläsningar säkert men huvudsaken är strategi för ett JKPG företag. Sales plan, kommunikationsplan, marknadsföringsplan och verksamhets strategiska plan. Kul! Men vet ej om jag har tid för det riktigt. Men föreläsa på högskolan där gör jag snart ändå :)

2009-03-05 @ 13:32:48
URL: http://javcarbaloo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har blivit tillfrågad av två. Den ena är handels för att berätta om hur man bygger ett framgångsrikt företag samt ledarskap, och det andra handlar mer om att berätta hur man kommunicerar ut ett budskap på marknaden till olika aktörer:"Att få stora företag att jobba för ett litet företag" Lite hur viu byggde vår kommunikationsplan föe att få företag som Telenor, IBM, Securitas och Ericsson att jobba åt ett företag med bara ett tiotal anställda.



Lyssna? nää..somna..du vill ha grattis sömn. Jag har bara sagt att jag kan göra det men vi har inte konkretiserat något.

2009-03-05 @ 13:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0