min braiga torsdag. äntligen börjar jag att se ljuset i tunneln!!

Jag hade sovmorgon imorse men ändå så vaknade jag upp kl 7. Kunde inte sova om förrns Nicole gick iväg, (till skolan alltså) men det var knappt att jag hörde henne alltså! Brukar jämt vakna av hennes larm men inte imorses, var alldeles för trött. Men eftersom solen reflektera på hotellfönstret så mörkande och ljusnades det för mina ögon när nicole gick förbi ljusreflektionen

Men jag somna om och soooooov. Det första jag gjorde när jag vakna var att ta upp telefonen och skrika HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ till min älsklingsälskling, min stjäärna som äntligen kommit hem till Sverige! Det gör fysiskt ont i mig att inte vara närvarande i Södertälje och välkomna gänget som hela släkten gör. Vill bara krama sönder henne!!!! SOOOOM jag saknat henne. Vi har bara hunnit prata två gånger idag, så mycket folk har det varit där. Men ikväll ska vi ta the long talk. Cant wait.


Skulle egentligen inte träna idag, men vet inte om jag kan låta bli riktigt?

Presentationen av projektet gick skitbra! Och oom jag får säga det själv så tycker jag att vi tog hem spelet, inte för att det var en tävling. Men genom responsen så kändes det som att vi tog hem segern ;-) Men det är helt stööört hur duktiga alla är! Och läraren sa det själv, han har aldrig tidigare haft en sån duktig klass! WOHO!
Nu är bilderna utskrivna. Vi gick ett gäng till ett tryckeri och trycka upp dem, vet fortfarande inte vad jag ska tycka om mina alltså. Hade kunnat göra dem SÅÅÅÅHÅ mycket bättre. Well well!

Så imorgon är det utställningen som gäller! Sen ska jag göra en sista photoshop uppgift som ska in och sen är jag klarish för helgen. Jag ska under helgen försöka skriva klart min sista hemtenta och sen, mina kära nötter, sen får jag andas. a n d a s.
Ska på kursintro på måndag, en till lektion på tisdag och sen är det S Ö D E R T Ä L J E som gäller onsdag - sön/måndag. Sofias bröllop! MY God, har inte ens hunnit tänka på det.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Träna, promenera, handla godis eller lägga mig i sänger och softilera tills mina ögonlock sluter sig? (Vilket lär bli väldig tsnart...)
PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0