världsmys söndag

Alltså, HALLÅ ELLER?

Har ni haft en lika bra söndag som jag har? Herregud, hur mysig som helst. Jag bytte inte om från mina pyjamas bxor förrns för 30 minuter sen. Låt mig ta det från början.

Jag började laga lasagnen och Nicole smsar och meddelar att hennes "nya" kusiner kommer och äter med oss. (Jag kallar dem nya för att A) hon hade ingen aning om att de ens fanns, åtminstone inte i den här staden. B) de är inte ens kusiner...utan typ, hennes "nya" släktings kusiner. Men i alla fall, de är världstrevliga!!) Jag tycker att det bara är kul och dessutom är lasagnen inte lika god dagen efter, lika bra att den blir uppäten liksom!!
Vi åt, och ja..de älskade också den. Nicole kom med lovorden till dem: efter att ha ätit hennes lasagne kommer ni aldrig, aldrig att gilla någon annans.
Jag borde ha det som mitt framtida slogan till mitt varumärke. Varumärke i som mig själv asså.
Och eftersom de är sköna så hade de med sig efterätten, någon kanelgömma som jag helt och hållet blivit förälskad i. Varför har jag inte köpt en sån innan?! HUR god som helst. Dessutom några härliga chokladmuffins. Myyyms. Efter att ha garvat oss igenom energin (läs; fettet) vi fick från lasagnen och dessutom åt Nicoles lame försök att vara rolig (haha) så kom vi in till sovrumslashvardagsrum och åt vår goda efterätt med mycket kaffe och kollade på One three Hill. Vi har upptäckt en ny sida där man kan kolla på en massa serier, lagligt!
Jag har aldrig laddat ner någon serie eller så. Faktiskt! Men det är främst för att jag inte riktigt har förstått hur man gör. Och att det gått för segt så jag tagit bort programet innan jag gett det en chans.

Anyways. Efter one three hill så har vi kollat på typ miljoner gossip girl avsnitt. För 40 minuter sen så la internet ner, precis då det var 6 minuter kvar av gg och självklart, då det var som mest intressant. Så vi bestämde oss för att promenera med flickorna.
Först till högskolan där lillflickan bodde (alltså, hon bor inte på skolan utan i huset brevid) och sedan till andra sidan stan, över bron med tjejerna.
Vadå inte att staden sover?! Vi såg knappt en levande person eller en bil under de 20 minuterna vi var ute och vandra.

Just nu känns det som att jag kan bli förkyld lite närsomhelst för att, 1) en av tjejerna var råförkyld 2) det var svinkallt ute och jag har mestadels legat under mitt duntäcke idag. Myys.

Imorgon ska jag ta tag i min utomlandstermins-situation och kolla om Leeds har några intressanta kurser. Men innan ska jag till internationella kontoret och pressa lite, kolla om det verkligen verkligen inte går att lösa med northampton.

Men först ska jag ju sova lite! Inte riktigt ännu, men snart!
Hoppas att ni alla haft en bra söndag. Vare sig ni varit och kollat på aff (vann de förresten?) eller varit bakfulla eller hittat på NYA äventyr. Hmmm... :-)

GODNATT pipål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0