vattenkrig!

Tjoho hej

Slutade redan vid lunch idag, wihoo. Hade inga lektioner egentligen men vi samlades i gruppen för att göra klart vår photostory - som blivit huur bra som helst! Haha
Men vid lunch så fanns det en "föreläsning" som sverige demokraterna hade inne på ihh, så jag var där och lyssnade. Och jag tänker inte säga vad jag tycker om allt sånt, men tragiskt är det ju ändå.
Gick hem och precis vid dörren, helt hungrig och trött så märkte jag att nycklarna var kvar hemma. Det var bara att tralla tillbaks till skolan till Nicole. Bara det att halvvägs börja det att spöregna! Jag gick i regnet i max 4 minuter och var heeeeelt dynsblöt vid tiden jag var framme. Kunde inte ens torka ansiktet för att mina händer å allt allt var blött. Kul att någon tyckte att det var kul i alla fall.
Haha
Äh, vem försöker jag lura? Jag älskar regn!! Speciellt som idag, var ju inte påväg till någon föreläsning eller så, så vem bryr sig om håret? Jag hade lika med NOLL smink idag så inget behövdes kladdas. Bara skönt.
Speciellt då solen lyste på varmt på hemvägen, kändes exakt som att man haft vattenkrig! Vattenkrig! HErregud, hur längesen var inte det?!

Nu ska jag softa i min säng resten av dagen fram tills det att mina ögon säger ifrån och vill sova. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0