24 november, dagen jag blev en av "dem"

Hej och god morgon!

Igår mötte jag upp Nicole och killarna utanför skolan vid kvart över fem. Jag sa till Nicole att vi lika gärna kunde dra vid kvart i så att vi skulle få en bra placering. Men neeej, hennes så kallade smarta ihh kompisar är ju fullständigt inkompetenta och blåsta. Men framförallt inavlade. De tyckte att vi skulle dra vid kvart över. Vi kommer fram och kön är f l e e e e r a meter lång. Genom hela skolgården och ut på gatan.

Självklart var det ingen som kom efter oss. Vilken idiot kommer så sent liksom? Vi stog ute i kylan och jag reta sönder Nicolinan (hehe..) jag gillar mig själv när jag är sådär äckligt trött att jag blir arg :-)

Det allra roligaste (och typiskt min tur) var när vi kom fram till en tant som stog vid entrén och dela ut små papper där vi fyllde i namn  och personnummer (inte ens ett legg visade, så vem som helst kan gå och fylla i någon annans personnummer, kul!)
Jag kanske borde tillägga att vid den tidpunkten då vi kom fram till denna tant så hade vi köat i fyrtio minuter.

Först ger hon oss skumma blickar (hon vr jättetrevlig mot dem framför oss och glöm nu inte att jag redan var grymt irriterad, arg och TRÖTT)

- jaha. och hur gammal är du då?
- ehh..20..
- jaha.
- eller va?
Nicole blir ställd till varför hon frågar efter ålder, självklart.

- hon kanske trodde att du var yngre än sex månader du vet, man får inte ta sprutan då

Hahhahahahaha jag dör. Ni skulle ha sett hennes min!! Hon gick bara därifrån. Orka vilja jävlas med dem som stått och köat?
Det roliga är att vi som INTE hade barn med oss egentligen skulle få hoppa över hela kön det märkte vi när vi kom fram, självklart.
Vi frågade en kille som var påväg igenom den andra dörren och han bekräftade det, vi skulle hoppa över kön.

Hela vägen in, upp för en trappa, genom en låååång och väldigt illaluktande korridor var det SMOCKAT med barnfamiljer som köade.
Vi tog oss upp för trappan ganska Ok. Det blev bara ett rivsår på handen då jag puttades mot en tegelvägg (DET FINNS VACCIN TILL ALLIHOPA OCH DET ÄR INTE JAG SOM BESTÄMT REGLERNA DESSUTOM FÅR DU SKYLLA DIG SJÄLV OM DU ÄR DUM NOG OCH SKAFFAR BARN!!!!!!!!!!!idiot)

Sen kom vi till korridoren. The korridor.
Alltså den var så smockad så det gick ju inte ens att ursäkta sig. Killen framför vågade inte säga åt mannen som på allvar hade sju barn runtomkring sig och en kvinna som bar på ytterliggare tre barn. Barnen sprang åt alal håll. Och de kanske bidrog med odören mer än de andra.
Killen vågar inte säga något för denna man såg ganska så arg ut.
Till slut orkar jag itne så jag knackar på hans rygg och ber honom att flytta på sig själv och sina barn.

Alltså, hans blick.
Nu vet jag hur en våldtäktsman känner sig när han träffar flickornas pappa för första gången. Typ.

När vi väl kom fram till salen så gick det väldigt fort. Nicole ville att jag skulle hålla hennes hand för att hon är så rätt men jag tyckte att hon var pinsam och borde klara av sånt själv. Jag skrattade åt henne så mycket atthon började gråta innan vi ens kommit fram till snubben som gav hos sprutan. Hehe. ok inte riktigt men nästan.

Det stog en kvinna som bad oss ställa oss i kö till en annan sköterska som skulle rengöra armarna.

- Alltså, varför är det ingen som säger åt oss utan barn att vi inte skulle behövt stå i kö?!
- ..jaaa-aa...vi vet ju inte riktigt hur vi ska organisera det här...

Det var enda gången jag ångra att jag var så arg. Hon var bara en snäll tant.

Men sen gick det ganska bra. Vi fick sätta oss på en mensad stol och bli vaccinerade och nu kan "storebror" kontrollera människan också. För ni förstår väl att allt det här är påhittat? Man vill bara kontrollera mänskligheten. Enda sanningen.

Sen är det några som sagt att får man biverkningar av vaccinet så skulle man även blivit sjuk av influensan också. Men jag har så klart inte fått några biverkningar. HEJA IMMUNFÖRSVAR!

Påväg hem bestämde vi att vi skulle käka fiskpinnar men Nicole skulle gå och hälsa på queen och några andra som satt vid en cafeteria i huset brevid oss.

- Du ska vara hemma om en kvart!

(Vi klagade på henne att hon typ ALDRIG lagat mat åt mig. Hur snälla kompisar får man ha egentligen?)

När kom kvinnan hem?
En timma senare. Alltså 45 minuter försent.
men hon hade med sig chokladmuffins som vi käkade efter maten haha

Igår bad jag henne att ställa larmet åt mig efetrsom min mobilär död.
vakna jag av larmet imorse?
Nej.
Jag vaknade 7 minuter innan ajg skulle vara i skolan.
Lyckad!

Nu sitter jag är och tänker på att "storebror" kan närsomhelst släcka mitt liv.
jävlaskit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0