årets gråaste dag




Och då syftar jag inte på att det är deprissioner på gång, trots att motgångar jag stött på på senaste tiden :-p
HERREGUD!! KAN DET BLIR MER GRÅTT?!
Jag slår vad om att minst 100 000 svenskar tar steget mot ljuset i tunneln idag.

Gårdagens fest var...kul? Haha. Jag dansa inte en enda gång, satt bara och skratta åt diverse saker. Bland annat hur fult en sångerska sjöng. Trots årets tråkigaste fest så var vi kvar till halv tre. Gick ut och såg att några idioter slängt ägg på alla bilar som stog parkerade. Somliga har ingen fritid, läs en bok will ya?

Kom hem och var fortfarande pigg? Haha. Sov till slut runt fyra tror jag. Väcktes av lillsyrran som tände lampan i rummet och sa NU RÄCKER DET! Klockan var då halv ett. OUÄH!
Vill gå å lägga mig en stund till men jag vet att det ändå blir mer deppigt när jag väl vaknar och det är HELT kolmörkt. Som tur så finns femfemnoll. THANK GOD FOR THAT. längtar längtar.
Har inte druckit alkohol på två månader! JAG VET!!! WHY??!
Så ikväll/natt finns inte jag.

Imorgon mellan 12-13 kommer jag att gråta. Och säkert att må illa, kanske inte världens smartaste idé att supa sig full ikväll, men vafan!! Jag vill och jag ska.

Imorse gick jag upp och bryggde kaffe och drack den medans jag rulla apprach med mamma som klagar på ont i axlarna.
- jag tänker inte tycka synd om dig längre, varför gör du sån här mat till exempel?! Vi kräver inget av dig, ta hand om dig själv istället!
- men du ville ju ha apprach
- VA?! Haha skyll inte det här på mig! Du fick för dig att jag ville ha det bara, det enda jag bett dig att göra är frike och de har jag inte fått trots tre besök!

Haha ni skulle sett hennes miner. först skratta hon för att hon var väl medveten om att jag inte bett henne göra apprach och sen hennes min när hon insåg att hon glömt att göra frikeåt mig! Jag vet inte vad frike är för att vara ärlig, någon slags kolhydrat som är fyllt med fett hehe

Aaaee, nu ska jag nog ta och byta lakan och klä på mig och ta tag i den här dagen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0