borta bra men hemma b ä s t

Halloj,

jag är hemma nu! så jävla skönt.
det slog mig igår, eller jag har iofs märkt det innan. den framförhållningen som jag har i jönköping försvinner i samma sekund som jag kommer genom dörren här. vem var det jag skulle ringa idag? vilka ärenden var det jag skulle gå idag? vem skulle jag maila? osv. det finns liksom inte, känns inte lika viktigt när jag är hemma.

dessutom ska jag försöka komma hit en gång till innan den slutgiltiga flytten, det känns för konstigt att komma hem efter så många veckor. det är en känsla som jag inte gillar, jag måste liksom låta hemkänslan växa på mig i ett par timmar och det är inget jag gillar, det höll mig vaken igår istället. det och alla begrepp från metod c tentan som vägrat lämna min hjärna i två veckor nu. imorgon pekar jag mittenfingret till dem.
dessutom tänker jag inte hålla käften längre, jag har slängt bort den där naivasidan och insett vilket jävla skithål det faktiskt är. i sommar får några ett grymtdjävulskt brev från mig. helt jävla omänskligt!

åh, matchen!:-)
på kvällen där på onsdagen insåg jag att jag kommer att sitta på olearys med enbart syrianska fc fans. jag kom ner dit sist trots att jag och olearys har samma gatuadress. vart fick jag sitta? längst ut på soffan så jag får nackspärr mot tv:en. som tur var så slog de på fler tven senare. men hur skönt tror ni inte att det var? seriöst. GAAAAH. folk försökte leka hjärnlekar med mig men naaaee :-)

hela torsdagen var jag i skolan och fixa klart vår analysmatrial. 200 sidor dubbelsidigt, intressan vecka som väntar! på med forskningsglasögonen :-)
jag spraang hem, hämta väskan och spraang ner till bussen.
sen satt jag och samora i 4 timmar och 20 minuter och hatade våra liv haha
en skvallertidining och en tidning som hette något med "busenkla korsord" hade vi som underhållning.
pappa plocka upp oss och här hemma väntade halva släkten (+ilham, men du kan också räknas som familj :D)  typ hehe
tyvärr inte för min skull utan för syrran som blev 20!

massa mat, tårta,nötter och skratt åt bobbys morsa så blev det kväll och alla gick. vi systrar fortsatte med Inlåst som hade avslutning ouäh...no more lammkött-tittande

om det var skönt att sova i sin säng? om det var skönt att vakna upp i sin säng, i sitt rum, med en mamma som redan börjat på tabbole´n? SKOJA INTE!

sibar kom till mig på morgonen och fixa lite grejor på datorn och skrev ut. jag gick till mormor för att hämta något åt mamma och jag fick en dusch på kinderna av alla pussar haha
sen fick jag hjälpa stackarn att trä tråden i nålen haha ruussinet juu

sen åkte jag och sibar till favoritstället no1 (nej inte femfemnoll) ICA MAXI. men det var bara elaka gummor där som putta på min vagn :-( sheen kom vi hit å åt med päronen å sina. nu är päronen och sina borta på stan och elisha å fabbe e här.
vi har börjat fixa inför ikvällen. "vi" hehe
michael står för underhållningen medans vi hittar trasor att ha på oss.
men först, duschen!
PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0