en lördag på skolan

GODMORGON!

Ja, jag säger god morgon när det redan börjat bli mörkt i sverigelandet.

Igår efter skolan mådde så inåthelvete illa och konstatera att det INTE kan vara tanken av sprutorna, utan något annat. Sen slog det mig att jag typ bara ätit bröd i flera dagar.
I förrigår till exempel? Hade med mig frukost till skolan, två mackor. Lunch; två lahm ajin (bröd med någon köttfärsblandning gott - fyfan vad äckligt det låter när man skriver det så, MEN IAF) mellanmål: macka. middag: pizza som fum bjöd på. brööööööööööööd. allt.

Det första jag gjorde var att lägga mig i min säng under mitt duntäcke. alltså, jag var sekunder ifrån att spy. Och jag är så rädd för att spy (i alla fall i nyktert tillstånd hehe) så jag gick upp och gjorde lite fiskpinnar med ris och ångkokta grönsaker om min egna dressing till. Aaah halvny människa.

Duscha och la mig för att kolla på idol och lite annat gott på tv. Jag zappa förbi någon störd film med jennifer lopez och vince vaughn på sexan som skrämde skiten ur mig då lollo ringer mig och vibrationen på den här mobilen är inget att skoja om. Jag hoppade upp minst två meter från sängen alltså.
Hon ville att jag skulle ut med dem. Nej. Jo. Men nej. MeN JOOO
Så höll vi på i en timma typ haha
 Jag stanan självklart hemma. Orkade inte vänta på Nicole så jag däckade redan vid midnatt.
Allltså, förstår ni hur jag kände mig när jag vakna upp vid halv elva efter en god och lååång natts sömn?
SOM EN NY MÄNNISKA!!
H e r r e g u d!

Jag och Nicole (som typ gått om varandra i flera dagar och bara setts ett par minuter per dag) käkade frukost ihop. Jag prata om uppsatsen och hon pratade om hennes nya kompisar. Haha vi var som meredith och christina. Vi prata om våra problem med varandra utan att någon verkligen lyssna, men man pratar ändå ut.
Inte för att jag har problem med uppsatsen. Iaf.

Nu har jag köpt med mig en megapåse godis som jag äter medans jag skriver på uppsatsen. Det är jag och fyra andra tjejer som sitter här i datasalen, mkt skönare så än massa pedagoger som springer in och ut.


Svar till Fabbes kommentarer: hur jag tänkte? om jag säger såhär: det känns som att det är en hel värld, en evighet tills jag får sätta mina fötter på mexikansk mark. förstår du då? när du i juni tänker på skolstarten i augusti så känns den liiite för nära, ellerhur? när jag nu tänker på samma tidsperiod så känns den längre än någonsin.
Och om vaccinet. NEJ! Jag måste önska massor med andra saker från dig ;-) haha

Nu ska jag fortsätta på mina två meningar som jag lyckats producera under den här timman jag varit här på.
När jag borstade tänderna imorse så kom jag på nästan ett helt stycke som skulle skrvas in, tror ni jag minns det nu? Meningslöst att ha en minnesbank i hjärnan när den ändå inte fungerar liksom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0