måndag på en onsdag



God morgon!

Herregud. Vad mycket det är som har hänt men ändå inte.
Igår satt jag hemma i min pyjamas i min stora stol med knäna under hakan och bara softilerade när moster ringde och kollade om jag kunde passa Bambi tills jag åker iväg. Hon åkte iväg med mamma till läkaren medans jag passa hennes "barnbarn"hehe. Sen kom hennes man och skjutsa mig till Syd.

Asså den där hundeen! Vi bor ju högst upp så vi har hissrummet precis ovanför oss, därför låter det när hissen åker ibland och stackars hund som inte är van med en hiss, hon börja skälla så fort hon hörde den. Sen var hon rädd eftersom både matte och husse lämnat henne hos hennes "farmor" (som hon iofs älskar) och sen att hon lämna bambi hos mig. Så enda sättet att få tyst på henne och enda sättet att slippa ha henne gåendes mellan mina fötter då jag försökte packa var att ha hennes i famnen. Noooooooseeeen.

Jag försökte packa så gott som möjligt. Men om jag lyckas glömma halva mitt liv i vanliga fall, hur tror ni då det var när jag hade en liten hund i famnen? HELA MITT LIV ÄR KVAR I SÖDERTÄLJE :-(

Sen softilerade vi framför datorn ett tag. Hon vilade jättegulligt i mitt knä. Ibland gick hon upp hela hon på skrivbordet och la sig där. förutom hennes bakben, de skulle vara kvar på mig. Bekvämt?

I alla fall. Lite krångligt var det att bära ner henne + en handväska + en resväska.
Gick på bussen där Lollo väntade och åkte iväg.
Precis då vi lämnat Södertälje ringer det på min mobil. Det var en av kvinnorna på Internationella kontoret som läst mitt ganska arga mail. Hehe
Fyfan vad skönt det var att stå på sig alltså. Men lite jobbigt att det sluta med att man skyllde ifrån sig för stor del av det hela.
Hon skulle bara kolla om jag kunde komma in idag för att träffa dem två och prata igenom "löösningar, nu slutar vi att prata om probleeeem Zalga, tycker du inte det? Löööösningar!".
Hon ville att jag skulle komma in direkt men jag förklara att jag satt på en buss påväg ner till Jkpg...
Lyssna HAHAHAHA

- Jahaaa! Vart kommer du ifrån Zalga?
- Från Södertälje
- Jaha! Tyckte du lät lite daaalmål, min man har nämligen den dialekten och du låter som honom!

MEN OKEJ?!
Hahahahahahahahah
alltså, veckans skämt!

I alla fall. Ska dit senare idag.

Har haft ont i halsen i två dagar (ja, idsala...det ÄR ditt fel! Man öppnar inte fönstret på eftermiddagarna i NOVEMBER. Speciellt inte när det sitter en människa med en uppklippt t-shirt och hela ryggen ute!! Haha)
så på bussen bröt förskylningen ut. Inatt var det HEMSKT! Har inte kunnat sova!! Ouäääh

Sen däckade jag typ hela tiden. Har varit konstant trött i fem dagar nu, hoppas att det bara är förskylningen. Jag som alltid har en massa energi!
Kom hem och catchade jag och nicole upp resten av kvällen. Var svinhungrig, men det var lite som jag trodde innan...bara nudlar hemma haha. Bara att koka upp.

Vid halv två la vi oss men jag kunde inte sova förrns typ...3-4. Sen med en täppt näsa? Inte mysigast i stan. Råkade lägga klockan på 7.15 istället för 8.15 så jag stängde av och sov om. Tänkte att Nicole ändå skulle upp samma tid. Men då hade henens mobil lagt ner under natten så jag vakna halv nio och hade lite panik.
Kommer till skolan en halvtimma senare och inser att jag är först på plats. Gött!

Mitt internet har för övrigt lagt ner.
Ringde tele2 igår. 6-10 minuters väntetid. 15 minuter senare svarar en tjej som efter en halv minut kopplar mig vidare till tekniksupport. 6-10 minuters väntetid. 20 minuter senare säger en tjej att mitt modem nog är förstört.
Wow tänkte jag! Det tog dem 22 samtal att erkänna att Nicoles modem var förstört. Men sen så kom det

- Men ditt garanti på modemet har gått ur, så du kanske inte får ett nytt. Dessutom måste din pappa ringa in imorgon,vi har precis stängt!

PERKELE! Jag köpte modemet då det var nytt, betala fan 1000 kr för det och nu kan man typ få det gratis! Irriterande.
Jag ska INTE ta tele2 igen om jag inte får ett nytt modem. Ska ändå åka iväg (eller ska jag?) och sen när jag flyttar hem igen så blir det nog 3 som tydligen funkar bäst i sthlm. Men vi får se..


Nu ska jag fortsätta sammanfatta mina analysresultat. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0