weekend

Hello!

Måndag. Och det känns förjävla bra. Har haft sån ångest över att jag inte pluggat något över helgen men nu ska jag jobba helvetet ur mig.

Fyfan vad arg jag var igår. Men det var igår det.

I lördags så var mötte jag upp ilham och promenerade till sibar. Där satt vi och käkade nötter och väntade på latissibar. enda anledningen till att jag ens tog mig ut för att promenera i NOVEMBER var solen. Alltså, värsta sträckan att promenera är just den mellan mig och sibar, hatade den som liten hatar den som stor!
Ja, men nej! Sen ska vi sjäääälvklart promenera tillbaks OCKSÅ. gah. jag var hungrig redan innan jag gick dit, smart nog. och inte var bambi där heller!

Hemma hos mig så käkade jag och sibar. efter maten satt vi och prata lite historia med pappa. sen tröttnade vi och softilerade lite i mitt rum istället. Efter det åkte vi till heron city där vi träffa samora och jhonnys, hennes lillebror. när jag stog i kön dök helena roomie upp från ingenstans!! jag har inte träffat henne på flera år. och det här är en människa jag var med daagligen hela sista vårterminen på gymnasiet. det var henne jag hade den här "vafan-händer-med-vårt-liv-nu-ångesten" med. vi hängde lite efter skolan till oc med. jag släpa med henne och nilson hem till mig och "pluggade" haha
fan vad duktiga vi var på att komma med ursäkter för att inte plugga.
just den dagen var också den andra gången under hela gymnasietiden som jag faktiskt tog med mig en bok hem för att plugga. förutom läsböckerna vi hade i svenska och engeska, skönlittratära självklart. och de tog jag medm ig med glädje!

det var också hon som fick mig att röka och säga pepparkaka medans jag andas in. jag trodde jag seriöst skulle dö. varför gjorde hon så mot oskyldiga mig? jag hostade resten av dagen haha
men jag var uttråkad, så det var ju inte så att hon tvinga mig haha

men kul ändå! efter fikat så gick jag och sibar och handla massa godis och chips och dricka. det var en svinirriterande kvinna från typ...öststaterna nånstans som först typ knuffa mig och sen plocka godis MED HÄNDERNA!!!!!!!!! ALLTSÅ! VEM GÖR SÅÅÅ?!
Jag var seriöst så chockad så att jag inte kunde säga något. Jag bara frös till och verkligen stog med öppen mun i chockläge. Hon var så arrogant! Ville slå till henne, seriöst.

Jag och sibar åkte till rönninge till min moster. Hon öppna dörren till hennes varma hus och där hamna jag i chocktillstånd nr två. Hennes barn låg och sov! GAH! Lycka.

Vi satt och pratade en massa, vi tre. Efter ett tag gick vi ut med hennes man och satt i deras lusthus i trädgårn där de har element. och vi rökte vattenpipa och drack öl och diskuterade MAAAAASSA politiska grejor i mer än en timma.

mycket mysigt. mycket.
kom hem vid halv två och satt uppe och väntade på syster som kom hem någon timma senare. då går hon självklart och lägger sig i samma sekund. dumma.
så jag la mig någon halvtimma efter det.

vaknade alldeles för sent på söndan. 11.15. får ett sms från samoras bror om att jag skulle befinna mig i årsta vid 13. stress. packa planera och massa skit.

det sluta med att jag lämnade södertälje efter åtta på kvällen, alltså sju timmar senare. sju.
där rök min kväll i skolan med lollo och uppsatsskrivande.

istället kom sibar förbi mig och fabbe för en fika där idsala och ilham joina. efter det åkte vi till mig och hängde där och efter det så åkte jag och sibar för att skjutsa hennes mamma. precis då jag kom framtill min sjukis moster så får jag ett samtal om att det är dags för jkpg.

lite mer stress.

strax innan elva på kvällen kom jag hem.
där var queen och klara och överraska mgi! WIHOOO
vi satt och prata till ett på natten. vid två la jag mig.
8.15 vaknade jag.
9 var jag på skolan.
och nu ska jag skriva ikapp.

ALLTSÅ!!!!! Jag har aldrig fått en riktigt jobbig baksmälla. I värsta fall går det över efter lite frukost.
Men alltså, efter den där vattenpipan igår? MY GOD. Mådde så inåthelvette illa hela dagen igår.

I jalla fall. Jag har en grym spelningslista på youtube som ska pumpa min hjärna med musik. för nu ska det som sagt skrivas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0