bullemage

Å kära nån. Kan inte bullarna ta slut snart?! Haha JAG ORKAR INTE MER

Utan överdrift, tio st kanske? Å då är de inte små!!

Jag har legat på soffan å kollat på bla House, nu fryser jag ihjäl. Ska snart hoppa in i sängen under mitt älskade duntäcke. Hoppas att jag kan sova trots alla bullar i magen.
Imorgon är det föreläsning och sen c-uppsats träff/möte. Jag vill planera resten av min termin snart känner jag, vill veta när jag kan sitta hemma i någon vecka och plugga osv. Gillar inte att gå runt i ovisshet och oplanerat.

Alltså, två månader. Efter mer än tre år...två månader kvar alltså. Två månader är INGENTING, men ändå FÖR MCKET. Im pretty fed up

AAAAAAAH tidigare ikvälll  så funderade jag på england/holland. just nu är jag mest irriterad över felbehandligen, och pratar jag med dem så tror jag att jag kan få mlöjligheten att välja.
men hur ska jag veta vilket land jag ska välja då? å då tänkte jag på tecken. När jag hade kommit in i första vevan till england så fick jag massa tecken, hela tiden, överallt. Nu vill jag ha tecken igen!!
Det måste betyda att det ska vara england då eller hur?
Å nyss så babblade jag och min syster om saker som hon måste ta med sig till mig (bland annat div. grejer som ska hålla mig till liv över vintern) och det viktigate, mitt pass.
Då ska jag förklara att jag måste scanna in fotot för att skicka till skolan i HOLLAND (skulle jag självklart skriva) men det blev london (ja, innan jag sudda ut det då) ett tecken nog?

Nej, men jag kanske ska ta å lägga mig ändå.

Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0