lördagsgodis!

Väfään, SVERIGERÅÅÅ!!!
Jag som hade sett fram emot att få heja på landslaget i Holland!!(om terminen håller på så länge...) Men ÄNDÅ!!Men så som jag förstått det så finns det fortfarande en liten chans till vm?

Jag glömde iaf helt bort att kolla på matchen, lika bra nu i efterhand. Jag kollade bara på AFFs match och det gick ju inte heller så bra. Såjävlatypiskt med sista minuten grej!

Hoppade in i duschen och gick ner till hemköp å hemmakväll med dynsblött hår med Nicole. Haha innan vi gick ner så var jag i badrummet en halvsekund för att hämta en klämma och Nicole stog och spegla sig och prata i telefon som vanligt då jag hör henne ropa på mig lite panikartat.

Vad ser jag där? Grannens hund har sprungit in till oss! Hahaha
asså den är så söööööööööööööööttt!!! Jag hade öppnat dörren å lagt i nycklarna så den hann springa in och dörren hann stängas efter den på den halvsekunden jag var å hämta klämman.

Först var vi på hemmakväll och jag köpta godis, sen gick vi tillbaks till hemköp där nicole köpte sitt godis. Sen handla vi med oss chips å dricka och gick till frida.
Där kollade vi på "Getting over Sarah Marshall" och "The girl next door" som INTE ALLS var den filmen vi trodde. Den här var så äcklig så det vände sig i hela magen. Ouäh.

Nu är vi hemma i alla falloch det är någon slags skräckfilm som går på tv. Jag ska gå å lägga mig i min säng och "låtsassova" så att ingen märker hur rädd jag blir :-D

God natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0