And before I fall into sleep I pray to God to play our song again.

Godmorgon!

Jag har haft väldigt...eeh, skumma drömmar. Och jag påminns om dem hela tiden. Alltså, först när jag vakna så kom jag ihåg en dröm. Sen var jag inne på FB och såg en person som jag hade drömt om och då påmindes jag om en annan dröm osv osv.

I alla fall, igår så tvingade Nicole mig att vara vaken tills hon blekt klart sina tänder så att hon skulle slippa vara vaken ensam. Vid halv två stängdes mina ögonlock automatiskt, trots att det var tänt och trots att jag fortfarande hade min stora nalle som ryggstöd.
Men jag vaknade till igen och lekte som att jag INTE somnat haha.
Jag har tydligen smittat Nicole så hon är i förskylningsstadiet nu och det var INTE kul att hon somna innan mig och jag fick höra hur hon andades genom en täppt näsa! Ganska så irriterande, haha

Idag ska jag ÄNTLIGEN få gå på det där seminariet som jag åkte ner hit för, för en heel vecka sen. Först ska jag träffa min grupp som vill ses en hel timma innan, varför förstår jag inte riktigt. Men men.
Sen så är seminariet på två timmar. Efteråt så ska jag fixa lite grejor i skolan innan jag kommer hem och pluggar EXAKT HELA KVÄLLEN. Inte.

Nu har jag inte varit i Södertälje på en hel vecka.

Jag har fruktansvärda magkramper i magen, förstår inte varför. Men jag ska nog klara av att byta om och måla på ett ansikte ändå.
Ut i solen med er!!!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0