I totally made him cry

Det är helt sjukt vilken solnedgång det är pågång nu. Den har hållit på enda sen jag steg på tåget 17.21. Då var det solstrålar som titade fram mellan trädkronorna. Nu är det rosa/lila/cerise himmel. Det ser nästan onaturligt ut. Älska.

Lördagen.
Jag vakna och åt en macka lite fort och tog på mig de skönaste kläderna jag kunde hitta och åkte iväg till enhörna, där överraskningsfesten till min morbror var. Det var därför jag åkte till Södertälje i helgen. Min morbror har fyllt 40 år och då har hans fru och äldre bror planerat en överraskningsfest!
Vi åkte dit och började att fixa den italienska förrätts-buffén som var helt...MMMMM-MMM-MMM.
Måste också poängtera att det var mycket konstigt att vara i just den stugan i enhörna i september, tidig höst. Vi har firat många nyårsfester där och man fryser jämt de första timmarna. Eller ok, första timman. Det är avlägset. Den har en speciell lukt. Och vi alla ser lite störda ut eftersom det alltid är lika snorhalt ner för entrén när vi ska ut till planet för att smälla fyrverkerierna.

Jag fick dispans ganska så tidigt och åkte hem. Hoppade in i duschen och började direkt att se till att se ut som människa och så åkte vi iväg. Först för att hämta fabror sen för att hämta morbror med familj. Vi trodde att vi var sena men vi hann perfekt. Kom dit och gick ut till verandan (en veranda som jag inte ens visste om fanns! Och där ute stog ungefär 70-80 personer och mingla. Inte bara mina släktingar, utan morbrors vänner från massa olika håll i massa olika åldrar, från massa olika kulturer och så vidare. Mycket spännande.

Kvällen började självklart med att vi överraska morbror som trodde att hans fru hade ordnat med en helikopter från enhörna till sthlm där de i familjen skulle äta en middag. Stackarn försöker bara att hålla sig för gråt och blir bara mer och mer chockad ju fler han ser är där.
Sedan förklarar min andra morbror en lära-känna-varandra grej. Vi skulle tävla hela kvällen och då i grupper.
För er som inte vet, så är mitt andra namn bland mina kusiner, satan eller djävulens avkomma eller annat smått och gott.
Självklart hamna jag då med i samma grupp som en präst. OCH telge kebab ägaren. Jag ville ha hans autograf.
Men det hela gick mycket bra. Första tävlingen gick ut på att man skulle slänga en stövel, mellan benen och över huvudet. Vi förlorade.
Sen fick vi äta och då lärde vi känna en kvinna från morbrors frus jobb, vars dotter och man var de som stog för sångunderhållningen under kvällen.

Tävling nummer två var hela havet stormar och jag var faktiskt inte med för att kolla hur det gick för mitt lag, men vi vann INTE. Tur att jag inte var där, med andra ord.

Tävling nummer tre gick ut på att vi fick välja en svensk, engelsk eller arabisk låt som vi sen i gruppen skulle framföra på scenen.
Gissa vem mer som var i laget? Kvinnans dotter, hon som sjöng.
Min jobbiga syster kom sent till festen och jag var snäll (eller dum) nog att låta henne var med i vår grupp. Så vi tre gick ut för att öva på sången (prästen, ägarn var inte så sugna på att sjunga och de två andra som var i min grupp var morbrorn som inte fyllde år och morbrors fru så de fick inte deltaga)
Jag kom på att vi skulle dansa till sången också.
Det här var alltså den första tävlingen som jag var med i.
Vem vann den tvälingen? Självklart, vi.

Sen åt vi lite mat. Varmrätten. Kollade på magdansörsker. Drack mycket. Rökte. Note to self: var mänsklig och ta inte på det kort kjol med en polotröja, det kommer att bli varmt och du kommer att gå ut väldigt mycket. Du kommer att vara smått berusad och inte känna att det nog är liite för kallt. Du kommer att bli VÄLDIGT sjuk dagen efter.

Vi busade omkring och vi lyssnade på tal efter tal efter tal. Alla om morbror och hur han var som liten och så vidare. Det var bara massa old school snack. Så jag tog tag i saken och gick upp och ställde mig på scenen och höll ett tal för min älskade morbror. Jag öppnade med ett skämt och babbla lite snälla saker om honom. Som sagt, väldigt oförberett. Påväg ner från scenen (samma scen som jag höll på att ramla ifrån när vi skulel upp och sjunga framför allihopa om inte min rambo syster tog tag i mig) så ställer sig min morbrors fru upp och säger att jag ska vänta. Hon springer upp till mig och berättar, framför allihop, att jag som 10 åring skrivit ett brev till min morbror och hans fru.
HAHAHAHAHAH
Asså, när hon berättade det så minns jag mitt gamla-jag så mycket. Eller min lilla-jag. Så fort jag såg papper och penna så var det endast en sak som gällde, och det var att SKRIVA.
Jag hade tydligen skrivit att jag tyckte att Dino (min kusin, deras son) var en fin kille som var duktig nog att starta datorn ensam och att de var bra föräldrar och så vidare. Hahahahaha
10 år. Känner jag min morbror och hans fru rätt så kommer jag att få detta brev på min examensfest!

Ja sen så fortsatte kvällen med mycket dans, och h e r r e g u d vad jag skrattade åt min kusin vid ett tillfälle. Jag trodde att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Hahaha bara jag tänker på vad han gjorde. Helt störd.
Anyway. Vi hade frågesport också. När vi fick höra resultaten så sa han att vår grupp (drinkarna) bara hade 9 av 10 rätt, men när han sa alla svar så hade vi ju de svaren? Jag kom på det dagen efter, fan var irriterande. Rätt ska vara rätt!
MEN! MEN!

VEM VANN ALLT?!
VEM FAAAAAAN VANN HELA SKITEN!? JAG HÖRDE INTE RIKTIGT?
Exaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt, mitt lag!!! OH YEAH!
10 lag på plats och MITT lag vann. Vi som alltid var minst två män kort eftersom värdparen var så smarta att de inkludera sig själva i grupper, i en å samma grupp dessutom. Min grupp.
Men VI VANN.

Kvällen höll på till tre nångång och jag låg i min säng vid halv fyra.
Mycket nöjd med kvällen, festen och hela den tillställningen.


Kommentarer
Postat av: Fabbe

Vaaahh vann vi allt?? hahah!! NICE Tack vare mig ju som hoppa in!

2009-09-28 @ 22:23:55
Postat av: Fabbe

Vaaahh vann vi allt?? hahah!! NICE Tack vare mig ju som hoppa in!

2009-09-28 @ 22:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0