Fanfanfan

Fan vad jag är irriterad just nu!
Jag som har bästa läget till att bara ta det lugnt.
Hela dagen igår hade jag stressmage, bara för att jag inte har något att plugga till och att jag kan vara hemma så länge. Normal människa att stressa över det.

Sovit gott och vakna till ett tomt hem och är hungrig. Älskar att vara hungrig på morgonen, då är jag normal. Ser en påse fylld med goda bullar från syrrans jobb, mmmmmmmmmmmm. De e inga riktiga bullar, man riktigt känner fettet när jag plockar upp dem. Men kunde inte äta någon eftersom jag blev mätt på frukosten.
Snart är jag inte riktigt lika mätt å då kan jag äta en!

Men i alla fall. Så har jag röjt omkring här hemma, plockat undan alla grejer mina syskon slänger ifrån sig hela tiden. Och så tog jag tag i dagen, samtal som måste göras!
Ringde och fråga om en sak med elräkningen. Gick inte bra.
Ringde mitt gym och fråga vafan de håller på med. Han säger att de behöver ett datum på när man fryser upp kortet. Det förstår jag. Men varför säger receptionisten att man bara fryser upp kortet genom att själv gå dit den dagen man vill träna?

- Det får du ta med henne då
- Å vad hjälper det när mitt kort har gällt i en hel månad?
- Ja..men du har ju själv skrivit 1 september
- Men bara för att hon sa att det inte spelar någon roll. Det är andra gången jag blir felinformerad av dina receptionister!
- Haha, men om du redan varit med om det en gång innan, varför gör du det igen?
- Den där gången gällde det INTE samma sak
- Ja..men du får väl ta upp det med henne
- Till vilken nytta?!
Asså IDIOT! Palla dumförklara sina kunder. Fittor. Seriöst, jag betalar fem gånger mer än alla andra fdå förväntar man sig åtminstone service. Äckelmänniskor

Nu är jag arg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0